Ni na zalogi

Swedish Fucked Up Joker 300g

Unovčite Jockerja…ne bo vam žal!

  • Eden najboljših pre-workoutov
  • Močan in efektiven
  • Čista sestava za popolno delovanje
  • Za najboljše rezultate

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Pripravite se na najhujše!!!

Eden najboljših pre-workoutov, ki so bili kdajkoli izdelani je končno prišel tudi na naše tržišče!

Fucked Up Jocker Edition pomeni izbruh moči in energije z močnim Pump efektom!

Njegova neverjetna in popolna sestava vas bo definitivno presenetila in z delovanjem, kot ga še niste občutili, tudi prepričala. Nič več vas ne bo odvrnilo od najboljših treningov in nobena utrujenost vam ne bo več prekrižala ciljev, ki ste si jih zadali.

Poleg sestavin, ki ste jih sicer vajeni v klasičnih pre-workoutih, je Fucked Up Jocker Edition obogaten z drugačnimi sestavinami, ki skupaj vplivajo na izjemno povečanje moči, energije ter pump efekta, ki ga spremlja izjemen fokus.

Preizkusite ga in ugotovite zakaj ravno Joker!

Sestavine: Beta alanin, tri-kreatin malat, betain (beta vulgaris), kofein, rdeča pomaranča (Amaranthus, CruentusI. Fructus semen), holin bi-tartrat, šisandra, rožni koren (Rhodiola Rosea radix), črni poper (Piper nigrum fructus) 95%, piridoksin HCL, nikotinamid, barvila (E150c v okusu kisle kole), sladila (aspartam*, acesulfam K, jabolčna kislina) *vsebuje vir fenilalanina.

Priporočena uporaba: Vzemite 1 merico (10 g) izdelka zmešajte v 3 dl hladne vode in popijte 20 – 30 minut pred vadbo. Zaradi močne koncentracije izdelka začnite z uporabo polovičnega odmerka. V izogib težav s spanjem, izdelka ne uporabljajte vsaj 6 pred spanjem.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Fucked Up Jocker Edition
Sestavine10 g% RDA
Vitamin B3 (nikotinska kislina)10 mg62,5
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid)4,2 mg
Brezvodni kofein300 mg
Halo matrica
Beta Alanin3000 mg
Trikreatin malat3000 mg
Tri metil glicin1546 mg
Amaranthus cruentus extract500 mg
Holin bitartrat500 mg
Šisandra300 mg 
Rožni koren300 mg
Črni poper (Piper Nigrum fructus 95%)5 mg

Dodatne informacije

Okus

Apple, Cloudy Apple, Angry Pineapple, Crazy Mango, Energy Drink, Lolipop, Raspberry, Sour Cola, Strawberry, Supercar Candy

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Swedish Fucked Up Joker 300g”


Akcija