KFD Panax Ginseng 100 tablet

14.99

Boljše počutje in močan imusnki sistem

  • Prepreči in odpravi posledice stresa
  • Ojača imunski sistem
  • Poskrbi za več energije in boljše počutje

Ni na zalogi

Opis

Panax ginseng, sicer dobro poznan tudi kot korejski ginseng, je zelišče, ki se uporablja v različne zdravilne namene, vzhodni narodi pa ga v medicinske namene uporabljajo že 5000 let.

Dobro poznane so aktivne učinkovine Panax Ginsenga, gre za ginsenozide ali panaksozide, ki vašemu telesu pomagajo da se lažje prilagodi na stresorje (adaptogeno delovanje), novejše raziskave pa naj bi potrdile tudi izboljšanje presnove in prenosa kisika v tkiva, kar posledično pripomore k povečani telesni zmogljivosti.

Njegova dlje časa trajajoča uporaba naj bi tudi izboljšala razpoloženje, splošno počutje in vitalnost ter kakovost življenja.

Sama korenina ginsenga naj bi tudi jačala imunski sistem in povečevala odpornost telesa proti okužbam, ravno tako pa pomagala pri težavah s spolnostjo, kot posledico povečanja koncentracije moškega spolnega hormona testosterona.

Na prve učinke delovanja Ginsenga naj bi bilo potrebno počakati nekaj tednov, njegova uporaba pa naj ne bi trajala dlje kot 3 mesece. Po tem obdobju je potrebno z jemanjem prekiniti ta 2 – 4 tedne, po tem pa lahko z jemanjem na isti način nadaljujete.

 

Sestavine: izvleček korenine Ginsenga (Panax Ginseng C.A. Meyer) standardiziran na 7% ginsenozidov, polnilo (celuloza), glazirno sredstvo (hidroksipropil-metilceluloza), sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), glazirno sredstvo (polietilen glikol), sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (1 tableto) dnevno. Tableto vzemite skupaj s kozarcev vode.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Panax Ginseng
Sestavine1 odmerek (1 tableta)
Izvleček korenine Panax Ginseng500 mg
   od tega ginsenozidov35 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KFD Panax Ginseng 100 tablet”


Akcija