Real Pharm CitruArgin 300g

19.99

  • Povečanje moči in močan pump
  • Boljša vzdržljivosti ter izjemen fokus
  • Odlična regeneracija po vadbi

Opis

Imate radi Pre-workout izdelke in iščete nekaj novega, kar bo zares učinkovalo!?!

Ponujamo vam napredno mešanico CitruArgin, ki jo seveda sestavljata Citrulin in Arginin, dve zares učinkoviti aminokislini, ki skrbita za moč in pump, s tem pa za izjemne in vidne rezultate.

In zakaj je omenjena mešanica zares zanimiva??? Ker vsebuje konkreten odmerek Citrulina kot tudi Arginina.

Citrulin skrbi za izboljšanjeaerobne zmogljivosti in vzdržljivosti, hkrati pa za izjemen pump efekt, ki ga vsak športnik obožuje. Hkrati pozitivno vpliva na preprečevanje nastajanja mlečne kisline v mišičju in skrbi za povečanje dušikovega oksida, posledica tega pa sta povečanje moči in boljša vzdržljivost, ki prinašata boljše rezultate.

To pa še ni vse. Citrulin hkrati pozitivno vpliva na absorpcijo zaužitih beljakovin, s čimer seveda omogoča lažje pridobivanje čiste mišične mase.

Potrebno pa je omeniti tudi Arginin, ki kot izjemno pomembno prehransko dopolnilo s svojim delovanjem skrbi za številne metabolne procese. Njegovo delovanje povzroča širjenje krvnih žil, s tem pa povečanje oskrbe s kisikom in hranilnimi snovmi za delovanje mišic. To posledično pomeni tudi boljšo stimulacijo mišične rasti in večjo vadbeno učinkovitost ter boljšo regeneracijo samega mišičja. Skratka, Arginin s tem poskrbi za dodatno moč in energijo za boljše rezultate.

Torej…ne izgubljajte časa in poskusite novi CitruArgin … Zadovoljstvo namreč vedno šteje !!!

 

Sestavine: L-Citrulin, L-Arginin hidroklorid, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), arome, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid), sladila (acesulfam-K, sukraloza), barvila kohinealno rdeča A v okusu jagode, češnje, grenivke, jagode-lubenice; briljantno modra FCF v okusu: kaktus-kivi; indigo karmin v okusu: ice cream candy, borovnica; tartrazin* za okus: limona, pomaranča, ananas, pasijonka-mango, kaktus-kivi; karoten za okus: pasijonka-mango). * Lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost otrok.

Priporočena uporaba: 1 odmerek (10 g) zmešajte v 250 ml vode in premešajte ter popijte.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Pharm CitruArgin
Sestavine10 g
L-Citrulin4000 mg
L-Arginin hidrolklorid4000 mg
   od tega Arginin3488 mg

Dodatne informacije

Okus

Lemon, Orange, Strawberry, Strawberry – Watermelon

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Pharm CitruArgin 300g”


Akcija