O STRONGU

Že od malih nog so me prvi koraki zanesli na športno pot, kjer sem nato še dolga leta z veseljem postopal. Kot športnik sem na svoji poti naletel na številne ovire in kmalu spoznal, da le talent in trdo delo nista dovolj. Potrebno je bilo več.

Pri uspehu športnika igra pomembno vlogo dobra in skrbno načrtovana prehrana, s pomočjo katere lahko dosegamo še bolj vrhunske rezultate. Kot športnik nisem imel veliko časa, da bi se ji posvetil v zadostni meri, kmalu pa tudi mamina kuhinja ni bila več dovolj. Skozi čas mi je hrana vse več pomenila, vse več časa sem posvečal učenju o prehrani in prehranskih dodatkih. Tako je mojo športno pot zaneslo v nekoliko drugačno smer. Na pot, po kateri z veseljem postopam še danes.

 

ZAČETKI STRONGA

Na začetku te poti ni bilo ničesar razen moje odločne želje, da želim pomagati in svetovati ljudem o prehranskih dodatkih. Tako sem začel v majhni sobi, kjer sem hranil nove zapakirane pakete, kjer sem začel svetovati in informirati ljudi o pravilni izbiri prehranskih dodatkov. To je bil prostor, kjer se je začela moja zgodba; zgodba, ki nosi naslov Strong.si. Kmalu je prostor postal premajhen in zgodba o Strongu.si je dobila novo poglavje. Večje in nove prostore, novi trgovini ter najpomembnejše: stranke, ki se k nam vračajo zaradi zaupanja in zadovoljstva ob nakupu kakovostnih izdelkov.

Včasih so bili prehranski dodatki nekoliko tabu tema, danes pa do njih lahko brez težav dostopamo, o njih beremo na spletu, poslušamo po medijih … Pa se vprašamo, če je vse res, kar slišimo? Ali zares potrebujemo vse kar nam trg ponuja? Zagotovo ne. In ravno tega na trgu primankuje. Podpore, znanja ter kvalitetnih izdelkov. Pri tako nasičenem trgu nastane težava, saj je pogost cilj le prodati izdelke in je prepogosto zanemarjeno dejstvo, da vsi ne potrebujemo vsega. Dejstvo, ki je nam najpomembnejše. Nuditi kakovosten izdelek, ki vam bo pomagal do uresničitve zadanih ciljev. Vsak posameznik je zgodba zase in mi smo tukaj, da vam lahko prisluhnemo, da vam lahko nudimo strokovno podporo in svetovanje. Da vam lahko nudimo le to, kar zares potrebujete.

Ta vizija stoji za podjetjem STRONG.SI, ki je prepoznavno po svoji zeleni barvi logotipa. Zeleni kot moč in podpora. Zeleni kot zdravje in šport.

Zakaj se odločiti za strong.si ?

Osebni pristop

Stremimo k cilju, da vsaki stranki nudimo samo to, kar zares potrebuje. To dosegamo z osebnim pristopom in časom, ki ga namenimo vsaki stranki posebej, da skupaj ugotovimo in pridemo do željenih ciljev.

Preverjena kakovost

Razlike med cenenimi in kakovostnimi izdelki so zelo velike, a zaradi nasičenosti izdelkov na trgu, je včasih težko izbrati kakovosten izdelek. Izkušeni zaposleni te razlike znamo prepoznati in skrbimo, da vam nudimo le najboljše.

Brezplačna poštnina

Ob nakupu nad 39.99€ vam stroške dostave krijemo mi.