KFD Rhodiola Rosea 90 tablet

14.99

Izniči škodljive zunanje vplive

  • Zaščita organizma pred negativnimi vplivi
  • Povečanje telesne učinkovitosti
  • Podpora imunskemu sistemu

Opis

Rhodiola Rosea ali rožni koren je avtohtono zelišče arktičnih in alpskih predelov Evrope kot tudi Azije in Amerike.

Gre za adaptogen pridobljen iz izvlečka same rastline. Rhodiola Rosea je sicer aktivna snov, ki ima na človeško telo številne pozitivne učinke, nekateri izmed teh pa so: izboljšanje spomina in koncentracije, krepitev učnih sposobnosti, povečanje telesne učinkovitosti, antikoagulacijski učinek, uravnavanje ustreznega krvnega tlaka, pomirjanje živčnega sistema in podpora imunskemu sistemu. Skratka, gre za snov, ki povečuje odpornost samega organizma na zunanje vplive, ki prinašajo spremembe.

Zaradi svojih pozitivnih učinkov se jo najpogosteje uporablja preventivno, predvsem v času fizičnih in duševnih naporov.

 

Sestavine: izvleček korenine Rhodiola Rosea (Rhodiola Rosea L., standardizirana na 3% rozavina in 1% salidrozina), polnilo (celuloza), glazirno sredstvo (hidroksipropil metilceluloza), sredstva proti sprijemanu (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), glazirno sredstvo (polietilen glikol).

Priporočena uporaba: Vzemite 1/2 tablete dnevno, skupaj s kozarcem vode.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Rhodiola Rosea
Sestavine1 dmerek (1/2 tablete)
Izvleček korenine Rhodiola Rosea100 mg
   od tega Rozavin3 mg
   od tega Salidrozid1 mg

 Akcija