Akcija!

Real Pharm Max Magnezij + Kalij 80 ml (1+1 GRATIS)

1.40

Regeneracija je pomembna

  • Izvrstna kombinacija za vsakogar
  • Za boljšo regeneracijo mišičja
  • Izjemno hitro delovanje

Opis

Kot najverjetneje veste, vsakdo, ki je aktiven za normalno delovanje svojega telesa, regeneracijo in močan ter zdrav imunski sistem potrebuje vitamine in minerale med katerimi sta izjemno pomembna tudi magnezij in kalij.

Magnezij, eden najpomembnejših elementov, ki je prisoten v vseh organih človeškega telesa, njegova pomembna vloga pa se kaže v  več kot 300 reakcijah. Potreben je za sintezo beljakovin, DNA in RNA, igra pa tudi pomembno vlogo pri samem metabolizmu, saj človeške celice magnezij uporabljajo za prenašanje kalcijevih in kalijevih ionov skozi celične stene. Pravilna raven magnezija je namreč ključna za ohranjanje delovanja živcev, krčenja mišic, bitja srca in zdravja kosti.

Magnezij se obenem uporablja tudi kot sredstvo za nevtralizacijo kislin in odvajalo, njegovo delovanje pa naj bi tudi pozitivno vplivalo na preprečevanje izgube sluha in nastanek ledvičnih kamnov ter preprečevalo migrenske glavobole. Redno dodajanje magnezija lahko tudi izboljša športne rezultate in zdravi motnje spanja, vključno s sindromom nemirnih nog in nespečnostjo. Nizke ravni magnezija so povezane z osteoporozo, tesnobo, depresijo ter hiperaktivnostjo s pomanjkanjem pozornosti (ADHD).

Magnezij je hkrati koristen tudi za vse z diagnosticirano hipertenzijo oz. povečanim krvnim tlakom, eklampsijo, srčnimi napadi, nepravilnim ritmom PMS itd.  Je eden izmed sedmih glavnih mineralov, ki jih naše telo potrebuje v sorazmerno visokih količinah (drugi so kalcij, kalij, natrij, klor, fosfor in žveplo), vendar pa lahko prekomerna količina enega pomembnega minerala povzroči pomanjkanje nekaterih drugih in preveč magnezija lahko povzroči pomanjkanje kalcija.

Potrebno pa je omeniti tudi kalij, ki predstavlja enega najbolj razširjenih mineralov v telesu in je poleg sodelovanja v številnih fizioloških procesih izjemno pomemben za pravilno delovanje celic, tkiv in organov. Hkrati je kalij tudi elektrolit oz. mineralna sol, ki je izjemnega pomena za delovanje srčnega in živčnega sistema.

Med živila bogata s kalijem med drugim spada meso, nekatere vrste rib (npr. losos in trska), različne vrste sadja in zelenjave ter stročnice. Dober vir kalija so sicer tudi mlečni izdelki vendar pa je sodobna hrana, ki jo uživamo vse prevečkrat nezdrava, v njej pa ni dovolj kalija. Posledično se vse večje število ljudi srečuje s srčno-žilnimi boleznimi, visokim krvnim tlakom in mišičnimi krči.

Na koncu pa ne smemo spregledati še vitamina B6 oz. tako imenovanega piridoksin hidroklorida, enega izmed osmih B vitaminov, ki predstavljajo osnovno družino vitaminov. Vitamini B so namreč bistvenega pomena za pravilno delovanje celotnega telesa, tudi za zmanjševanje stresa in ohranjanje splošnega zdravja.
Vitamin B6 je torej omembe vreden vitamin, ki ga kljub veliki porabi večina v telo vnese premalo, pomemben pa je za pravilno delovanje živčnega sistema, podporo regulacije aktivnosti hormonov, vzdrževanje energije metabolizma in pravilno produkcijo rdečih krvnih celic.
Ko na koncu povzamemo sestavine izdelka Max Mag + Potas, ugotovimo, da gre dejansko za kompleksen in zdravju ter počutju prijazen izdelek, definitivno pa se boste ob njegovi uporabi počutili bolje ter poskrbeli za kakovostno regeneracijo svojega telesa.
Je enostaven za uporabo, saj vsebino stekleničke le premešate in popijete.
Sestavine: prečiščena voda, magnezij citrat, kalijev citrat, arome, konzervansi (natrijev benzoat, kalijev sorbat), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sladilo (sukraloza), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), barvilo (kohinealno rdeče A), Izdelek lahko vsebuje alergene kot so oreščki, sezam, mleko, gluten, rake, jajca.
 
Priporočena uporaba: Zaužijte 1/2 stekleničke oz. 40 ml 1-krat dnevno. Pred uporabo vsebino dobro pretresite.
 
Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka e uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.
Hranilna vrednost izdelka Max Mag + Potas
Sestavine40 ml / PDV %80 ml / PDV %
Magnezij192,5 mg (51)385 mg (102)
Kalij215 mg (11)430 mg (22)
Vitamin B60,7 mg (50)1,4 mg (100)

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Pharm Max Magnezij + Kalij 80 ml (1+1 GRATIS)”


Akcija