Splošni pogoji

UPRAVLJAVEC SPLETNEGA CENTRA STRONG.SI

DF šport Lidija Frlič s.p.
Omersova ulica 9
1000 Ljubljana

Matična številka: 3680533000
Davčna Številka: SI74942336 (Zavezanec za DDV: DA)

Podjetje je vpisano v register agencije Ajpes pod vpisno številko 457473:
https://www.ajpes.si/prs/podjetje.asp?s=1&e=457473

 

 

SPLOŠNO

Nakupovalni center strong.si, katerega upravlja podjetje DF Šport, s.p., vam zagotavlja hitro dobavo, ugodne pogoje in vedno dosegljiv kontakt, kjer lahko dobite dodatne informacije o produktih in storitvah, ki jih tržimo na strong.si. Med drugim vam zagotavljamo tudi varstvo vaših osebnih podatkov, posredovane tako pri sami registraciji kot pri nakupu preko spletnega mesta.

Splošni pogoji poslovanja nakupovalnega centra strong.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) , s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje. Nakupovalni center strong.si upravlja podjetje DF Šport, s.p., katerega delovanje obravnavajo splošni pogoji poslovanja, pravice uporabnika ter poslovni odnos med podjetjem DF Šport, s.p., kupci in trgovci.

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, pri katerih se upoštevajo podatki, posredovani ob registraciji in oddaji naročila ali oddaji naročila brez registracije. Pri tem je fizična oseba vsak uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. Kupec z ali brez registracije potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja, objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na spletnih straneh www.strong.si. DF Šport, s.p. in fizične osebe medsebojne obveznosti urejajo s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov .

DF Šport, s.p. in pravne ter fizične osebe, ki opravljajo pridobitno dejavnost, medsebojne obveznosti urejajo s sprejemom splošnih pogojev ob izvedbi registracije ali sprejemom pogojev ob samem nakupu.

Našim kupcem zagotavljamo skrben in ažuren vnos točnih informacij o naši ponudbi, skrb za tehnično in pravno varnost naših obiskovalcev in kupcev ter posluh za potrebe le teh, prizadevamo pa si tudi za reševanje kakršnihkoli nastalih težav.

 

ZAUPNOST PODATKOV

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na spletnem mestu www.strong.si ali kako drugače (preko telefona, e-pošte, v primeru pomoči uporabnikom pri registraciji, itd.), so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonom o varstvu potrošnikov . Podjetje DF Šport, s.p. jamči, da bodo na ta način zbrani podatki namenjeni izključno uporabi družbe DF Šport, s.p. in ne bodo predani v roke tretje osebe ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni.

Spletna trgovina strong.si pod vodstvom podjetja DF Šport, s.p., kot upravljalec vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov in članov spletne trgovine strong.si v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1).

Upravljalec zbirke podatkov vodi evidenco zgolj za potrebe evidentiranja plačila članarin, vodenja evidence priprave posebnih ugodnosti za člane in obveščanje o posebnih akcijah, povezanih z delovanjem spletne trgovine strong.si.

Za namene kontaktiranja posameznik ali član dovoljuje uporabo različnih komunikacijskih kanalov, kot npr. osebna pošta in elektronska pošta.

Navedene in zbrane podatke spletna trgovina strong.si, katero upravlja podjetje DF Šport, s.p., obdeluje za lastne potrebe in jih ne bo posredovala drugim fizičnim in pravnim osebam.

V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost ažuriranja podatkov ter lahko od upravljalca zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov.

 

DOSTOPNOST INFORMACIJ (povzetek zakonodaje)

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 1. identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 2. kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 3. bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 4. dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 5. pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 6. vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 7. način plačila in dostave,
 8. časovno veljavnost ponudbe,
 9. rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
 10. pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

 

KOMERCIALNI POGOJI

Objavljene cene se lahko spremenijo kadarkoli brez predhodnega obvestila. Za posamezne nakupe veljajo cene v trenutku, ko je naročilo oddano. Ura in čas oddaje sta vidna tako v prejetem elektronskem sporočilu, kot tudi na uporobnikovem naročilu samem. Ugodne ponudbe, razprodaje, akcije in ostale ponudbe veljajo do prodaje zadnjega artikla oziroma najdalj do navedenega roka, ki je posebej naveden ob oglasih ali akcijah.

Pred nakupom vedno preverite cene na strong.si, saj so cene v naših aplikacijah za Facebook in Twitter zgolj informativne narave.

Cene so predstavljene kot Redne cene in Spletne cene, oziroma Akcijske cene. Redne cene so priporočene prodajne cene proizvajalca oziroma uvoznika, torej cene, ki jih oblikuje ponudnik sam. Spletna cena oz. Akcijska cena je cena, ki velja za nakup, opravljen preko spleta v primeru celotnega (100%) plačila z gotovino, plačila predračuna z nakazilom na TRR ali plačila po povzetju.

Vse cene veljajo za en (1) kos, razen v primeru, da je navedeno drugače. Pri enem nakupu je prav tako mogoče uveljaviti en sam popust.

Popusti se ne seštevajo, razen v primeru, kadar se nakup pogojuje z nakupom dveh ali več artiklov hkrati. V primerih uveljavljanja več popustov hkrati za določitev prodajne cene program avtomatično izbere in uporabi najvišji popust. Cene so objavljene v uradnem ceniku na sedežu podjetja DF Šport, s.p.. Pri tem se za cenik prav tako upošteva objava cen na spletnem portalu www.strong.si. Cene vseh objavljenih izdelkov in storitev v spletni trgovini strong.si so prikazane v EUR in vsebujejo DDV. V kolikor določenega izdelka ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, vsekakor pa o spremembah cen vedno obvestimo uporabnika.

Podjetje DF Šport Lidija Frlič s.p. je zavezanec za plačilo davka na dodano vrednost (DDV). Vse objavljene cene v spletni trgovini že vsebujejo DDV, razen če ni drugače navedeno.

 

NAČINI PLAČILA

Po predračunu na transakcijski račun trgovca

Blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda spletna trgovina na naš transakcijski račun.

Po računu na transakcijski račun trgovca

Način plačila, ki je namenjen našim stalnim strankam, partnerjem ter organizacijam državne in lokalne uprave, šolam in univerzam, javnim zavodom ter ostalim proračunskim porabnikom.

Z gotovino po povzetju

Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina in stroški dostave so navedeni v naročilu, in držijo, razen če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.

Z gotovino ob prevzemu

Po obravnavi naročila vam pošljemo sporočilo ali pa vas pokličemo, kdaj lahko prevzamete naročeno blago. Naročilo plačate ob prevzemu v naši poslovalnici z gotovino.

S plačilnimi karticami ob prevzemu ob enkratnem znesku

Odstotek popusta na redno ceno se zmanjša za 3 odstotne točke, v primeru plačila z

 • Bančnimi karticami BA (Maestro) v enkratnem znesku
 • Kreditnimi karticami (Mastercard, Visa, Visa Electron, Diners Club, American Express) v enkratnem znesku

Nakupovalni center strong.si kupcu izda potrdilo naročila preko e-mail pošte ter v tiskani obliki ob dostavi artikla, kjer so navedeni stroški dostave ter naročenega artikla. Kupec ob dostavi prejme splošne pogoje za vračilo artikla ter obrazec za vračilo artikla. Naročilo, ki ga je uporabnik izvedel, ostane shranjeno na strežniku ponudnika in uporabniškem vmesniku.

Blago je v lasti podjetja DF Šport, s.p., dokler vse obveznosti s strani kupca niso poravnane. V primeru, da kupec ne izpolnjuje svojih finančnih in drugih obveznosti, je podjetje DF Šport, s.p. upravičeno dobavljeno in neplačano blago vzeti nazaj brez oviranja s strani kupca. Kupec je v tem primeru na zahtevo podjetja DF Šport, s.p. dolžan vrniti dobavljeno in neplačano blago.

 

DOSTAVA

Vsak kupec bo ob oddaji naročila obveščen o predvidenem roku dobave od datuma potrditve naročila. Dobavni rok za vse artikle na zalogi je 2-5 delovnih dni, od pon. do pet. Za artikle, ki niso na zalogi velja takšen dobavni rok, kot je naveden ob opisu artikla. Kot rok dobave se štejejo delovni dnevi od pon. do pet., saj ob sobotah, nedeljah in praznikih ter drugih dela prostih dnevih odprema ni mogoča.

Možnost dostave:
– Paketna GLS dostava do kupca – Cena: 5,00 € z vključenim DDV po ustrezni stopnji.
– Osebni prevzem v poslovalnici Strong Shop, Vodovodna cesta 91, Ljubljana. 

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GLS, vendar si upravljavec pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

Naročeno blago s spremljajočo ustrezno dokumentacijo kupec prejme na naslov, ki ga je navedel pri oddaji naročila. GLS dostavna služba dostavlja pakete po vsej Sloveniji vsak delovni dan od. pon. do pet. v dopoldanskem času, predvidoma do 12 ure. V primeru, da prva dostava ni mogoča, GLS dostavna služba pusti kupcu obvestilo o neuspeli dostavi s kontaktnimi številkami, kamor se kupec lahko v petih dneh od datuma prve dobave obrne za ponovno dostavo paketov oz. se lahko v primeru, da kupec na naslovu za dostavo ni dosegljiv v dopoldanskem času, s kurirjem dogovori tudi za dostavo paketa na drug naslov.

Kupec način dostave (pošiljanje ali osebni prevzem) izbere ob oddaji naročila.

V primeru menjave ali vračila stroškov pošiljanja ne vračamo, razen če je dogovorjeno drugače. Kupec, ki blaga ob prvem pošiljanju ne prevzame, je ob ponovnem pošiljanju, izvedenem na njegovo zahtevo, dolžan predhodno poravnati celotno kupnino in stroške dostave na transakcijski račun dobavitelja.

Ob dostavi kupec prejme obrazec za vračilo artiklov, kjer so navedene dodatne informacije glede pravice vračila blaga ter pogoji in način izvršitve same pravice.

Če z dostavo ne bi bili zadovoljni nas o tem prosimo obvestite.

 

GLS FlexDelivery

Kurirska služba GLS vam omogoča, da pred dostavo pošiljke, kar preko interneta spremenite praktično vse parametre dostave. Lahko izberete čas dostave, naslov dostave, osebo ki bo paket sprejela…. Ko GLS prevzame paket, vam pošlje email s podatki vašega paketa in povezavo do spletne strani, kjer na vašo željo lahko spremenite podatke o dostavi. 

Predstavitev GLS FlexDelivery si lahko pogledate TUKAJ.

 

POŠKODBE PRI TRANSPORTU

Stranka je pri prevzemu pošiljke dolžna pregledati njeno vsebino. S podpisom dobavnice ta namreč potrjuje količino in vrsto prevzetega blaga, kajti kasnejših reklamacij glede količine in vrste blaga ne upoštevamo. V primeru poškodbe pošiljke je stranka dolžna celotno pošiljko (paket, zaščitna embalaža, izdelke) reklamirati pri dostavljavcu, kateri je obvezan rešiti reklamacijo na svoje stroške v primeru, da se mu dokaže odgovornost. O poškodbi pošiljke se obvesti tudi podjetje DF Šport, s.p..

 

PRITOŽBE IN SPORI

DF šport Lidija Frlič s.p. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in zagotavlja učinkovito obravnavo pritožb na vseh prodajnih mestih. V primeru težav nas pokličite na telefonsko številko 040 579 881, pošljite elektronsko sporočilo na info@strong.si ali nam pišite na naslov:

DF šport Lidija Frlič s.p.
Omersova ulica 9
1000 Ljubljana

Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Na podlagi Uredbe 524/2013/EU je bila ustanovljena enotna vstopna točka za reševanje sporov, ki izvirajo iz spletne prodaje. S klikom na povezavo boste preusmerjeni na platformo https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL. Za dodatno pomoč se lahko obrnete na Nacionalno kontaktno točko – Slovenija. Podatki so navedeni na povezavi:https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.complaints.odrList. Luc-Mat d.o.o. priznava kot pristojnega za reševanje potrošnikih sporov sledečega izvajalca: “Evropski center za reševanje sporov”

 

Naročilo

Kupoprodajna pogodba je med kupcem in DF šport sklenjena v trenutku, ko trgovina strong.si kupcu pošlje potrdilo o prejetem naročilu. Od tega trenutka naprej veljajo cene in drugi pogoji, po katerih je bilo naročilo oddano in veljajo tako za Stong.si, kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (elektronsko sporočilo s potrditvijo naročila) se hrani za potrebe izpolnitve naročila na email strežniku strong.si v elektronski obliki. Podatki, ki se v ta namen hranijo so ime in priimek, elektronski naslov, kontaktni telefon, naslov za dostavo, seznam naročenih izdelkov, ter arhiv komunikacije z administratorjem trgovine. Po izpolnitvi naročila se hranijo le še podatki posameznega naročila, do katerih pa je dostop možen le ob poznavanju številke naročila ali številke računa.

 

Postopek naročila

Spletna trgovina Strong.si je prijazna uporabniku, vse bistvene funkcije so dobro vidne. Kupec se po spletni trgovini premika z izbiro kategorij, ali s pomočjo iskalnika. Kupec izdelek položi v spletno košarico tako, da pri posameznem izdelku klikne gumb »V košarico«. S klikom »Blagajna« se kupec pomakne na stran, kjer vpiše naslov in ostale podrobnosti, ki jih sistem predvideva in so namenjene dostavi naročenih izdelkov.

Naročilo kupec izpolni na enem obrazcu (ena stran). Pred končnim naročilom kupec preveri vnesene podatke in naročene izdelke. V tem trenutku je na isti strani mogoče tudi spremeniti – odstraniti naročene izdelke iz košarice. S klikom na gumb »Klikni za naročilo« kupec odda naročilo.

Za pomoč pri postopku naročanja Strong.si kupcu nudi podporo v živo preko klepeta v spletni trgovini, ali preko e-mail naslova info@strong.si.

 

PRAVICA POTROŠNIKA DO ODSTOPA OD POGODBE

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo artikel za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima pravico, da v 14 dneh od prevzema artiklov prodajalcu sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema artiklov.

Odstop od pogodbe potrošnik sporoči na e-naslov prodajalca: info@strong.si.

V primeru odstopa od pogodbe potrošnik prejeti artikel vrne ali po pošti na naslov prodajalca, ali ga osebno prinese v Strong Shop, Vodovodna 91, Ljubljana.

Vrnitev prejetih artiklov podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Potrošnik mora artikel vrniti prodajalcu nepoškodovan in v nespremenjeni količini, razen če je artikel uničen, pokvarjen, izgubljen ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Potrošnik artiklov ne sme neovirano uporabljati do odstopa od pogodbe. Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja. Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če zmanjšanje posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila artiklov (ki se v primeru pošiljanja obračunava po ceniku dostavne službe in je odvisen od tega ali gre za pošiljko/paket/tovor). Artikel je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od poslanega sporočila o odstopu od pogodbe (nakupa). 

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki je bil izdelan po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.

Vračilo opravljenih vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 14 dni od prejema sporočila o odstopu od pogodbe. Vsa vračila bodo potrošniku vrnjena z enakim plačilnim sredstvom, kot je bil opravljen nakup, razen če bo potrošnik izrecno zahteval vračilo z drugim plačilnim sredstvom, pod pogojem, da ob tem potrošnik zaradi tega ne bo nosil nobenih dodatnih stroškov. 

Pri odstopu od pogodbe, kjer je bil koriščen bonus, koda za popust ali promocijska koda, se ta sredstva upoštevajo kot popust in se uporabniku ne vrnejo. Na TRR uporabnika se vrne le vplačani znesek. Darilni bon se pri odstopu od pogodbe upošteva kot plačilno sredstvo in vrne uporabniku kot darilni bon, vplačani znesek pa se vrne na TRR uporabnika.

V izjemnih primerih, ko artikli niso vrnjeni v skladu ZVPot, lahko potrošniku ponudimo odkup artikla z ustrezno odškodnino, ki jo z zapisnikom določimo ob vračilu. Odkup z znižano vrednostjo se upošteva ob potrditvi potrošnika po elektronski pošti. Potrošnik omenjeno odkupnino koristi izključno ob naročilu drugega artikla enake ali višje vrednosti. 

Pravico do vračila kupnine v primeru uveljavljanja garancije in stvarnih napak natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov (neuradno prečiščeno besedilo).

 

PRITOŽBE IN SPORI

Ker smo vsi samo ljudje se zavedamo, da včasih lahko pride tudi do nesporazumov ali različnih stališč, zato si bomo kot odgovorni ponudnik storitev spletnega centra strong.si v največji meri prizadevali, da vse morebitne nesporazume rešimo hitro, učinkovito in v obojestransko korist.

Na vaše komentarje se bomo vedno odzvali v najkrajšem možnem času in z vami poskusili najti ustrezno rešitev. V kolikor pa takšne rešitve ne bo mogoče doseči je za reševanje medsebojnih sporov pristojno sodišče v Ljubljani.

Želimo, da se v spletnem centru {storename} počutite dobro, saj si z vami želimo zgraditi dolgoročen partnerski odnos, ki bo temeljil na odkriti in spoštljivi komunikaciji. Kakršnakoli vaša vprašanja in komentarje, bomo zato z veseljem sprejeli na naš kontaktni naslov in predvsem se bomo potrudili, da vam čim prej posredujemo odgovor. Vabimo vas, da nam posredujete tudi vaše morebitne predloge o novostih ali izboljšavah spletnega centra strong.si.

Pri delovanju programa lahko včasih pride tudi do tehničnih težav. Ponudnik se zavezuje po svojih močeh napako odpraviti v čim krajšem možnem času. V kolikor to pomeni spremembo za kupca, bo ponudnik pred odpošiljanjem o tem obvestil naročnika. 

Vse pohvale, pripombe in pritožbe naslovite na info@strong.si, kjer se bomo dogovorili o nadaljnjih korakih.

 

STVARNA NAPAKA

Kdaj je napaka stvarna? Kadar:

 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za njegovo normalno rabo ali za promet
 • artikel nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana
 • artikel nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane
 • je prodajalec izročil artikel, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost artikla se preverja z drugim, brezhibnim artiklom enake vrste, hkrati pa tudi z izjavami proizvajalca oziroma navedbami na samem artiklu.

 

Uveljavljanje stvarne napake:

Kupec nas mora o morebitni stvarni napaki obvestiti v roku dveh (2) mesecev od dneva, ko je bila stvarna napaka odkrita. O tem nas obvesti na email info@strong.si ter zraven poda natančen opis stvarne napake, hkrati pa nam omogočiti pregled artikla. Obvestilo o stvarni napaki je možno podati tudi osebno v centralnem skladišču. Pri tem je kupcu izdano potrdilo o uveljavljanju stvarne napake. 

Upravljavec spletne trgovine ne odgovarja za stvarne napake, ki so se na izdelku pojavile po dveh (2) letih, odkar je bilo blago izročeno kupcu. 

Pravico do uveljavljanja stvarne napake na artiklu natančneje urejajo določila zakona o varstvu potrošnikov.

 

MNENJA IN KOMENTARJI UPORABNIKOV

Mnenja oziroma komentarji uporabnikov so del funkcionalnosti trgovine in so namenjene skupnosti uporabnikov. Ponudnik omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik trgovine, pred dokončno objavo pa jih je upravitelj spletnega mesta dolžan pregledati. Ponudnik ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so v kakršnemkoli smislu žaljivi ali pa po mnenju ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

 

VARSTVO OTROK

Oglasna sporočila bodo upoštevajoč starost jasno razvidna in jasno ločena od iger in tekmovanj. Vsaka komunikacija, namenjena otrokom, bo primerna njihovi starosti in ne bo izkoriščala zaupljivosti otrok, pomanjkanja izkušenj ali občutka lojalnosti. Ponudnik ne sme sprejemati naročila od nekoga, za katerega ve ali sumi, da je otrok, ne da bi zato imel izrecno dovoljenje njegovih staršev ali skrbnikov.

Ponudnik brez izrecnega dovoljenja njihovih staršev ali skrbnikov ne sme sprejemati kakršnihkoli osebnih podatkov, ki zadevajo otroke. Prav tako ponudnik tretji osebi ne sme izdajati podatkov, sprejetih od otrok, izjema so starši oziroma skrbniki.

Ponudnik ne sme ponujati prostega dostopa do izdelkov ali storitev, ki so škodljivi za otroke. Področja, za katere se smatra, da so za otroke neprimerna, so zavarovana z vpisnim poljem za preverjanje starosti. Minimalna starost za nakup je 18 let.

VARSTVO PODATKOV

Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosežene, ampak jih, če se le da, presežemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Upravitelj spletne trgovine Strong.si, DF ŠPORT, Lidija Frlič s.p., je v skladu z Zakonoma o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-2 in GDPR) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

za potrebe poslovanja Strong.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov in kraj bivanja,
 • naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),
 • kontaktno telefonsko številko,
 • geslo v šifrirani obliki,
 • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu Strong.si.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko Strong.si med drugimi shrani tudi druge piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje uporabnika ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

UpraviteljStrong.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.Strong.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi (npr. Pošta Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik preko sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

KAJ SO PIŠKOTKI IN ZAKAJ SO POTREBNI?

Piškotek je kratko besedilo, ki ga spletna stran ob vašem obisku pošlje brskalniku. Tako vas spletna stran prepozna, si z njim zapomni podatke o vašem obisku in vam omogoči prijazno ter enostavnejšo spletno storitev. S pomočjo piškotkov prilagajamo vsebino na naši spletni strani, si zapomnimo vaše preference in beležimo obisk naše spletne trgovine. Brskanje po naši spletni trgovini je s piškotki prijetnejše, hitrejše in predvsem učinkovitejše.