KFD Magnesium+ 160 kapsul

11.99

Popolna regeneracija za vaše mišice!

  • Čisti magnezij z dodatkom vitamina B6
  • Podpora vašemu mišičju in živčnemu sistemu
  • Hitro in učinkovito delovanje

Opis

Potrebujete zares učinkovit magnezij v obliki citrata, ki bo poskrbel za delovanje mišičnega in živčnega sistema?!?

KFD Magnesium+ predstavlja kakovostno kombinacijo magnezijevega citrata in vitamina B6 z visoko biološko vrednostjo, ki je pomembna za vaš organizem, njuno delovanje pa vidno oz. občutno vpliva na izboljšanje telesne učinkovitosti in same rezultate.

Magnezij namreč skrbi za dobro delovanje živčnega sistema in mišic, hkrati pa povečuje odpornost na stres, zmanjšuje utrujenost in izboljšuje prevodnost samega živčevja. Ob njegovi optimalni uporabi preprečimo nastanek mišičnih krčev, izboljšamo delovanje mišic in hkrati pospešimo njihovo rast.

Tudi vitamin B6 ali t.i. Piridoksin hidroklorid pa igra pomembno vlogo za vaš organizem. Skrbi za delovanje različnih funkcij, kot sta delovanje metabolizma glikogena in beljakovin, obenem pa vzdržuje normalen nivo rdečih krvnih celic in določa proces sinteze cisteina. Tudi vitamin B6 zmanjšuje utrujenost in zagotavlja pravilno delovanje živčnega sistema, ob tem pa vpliva na delovanje mišičja.

Skratka, gre za izjemen izdelek brez katerega vaš organizem ne bo deloval tako učinkovito kot sicer, tudi rezultati oz. cilji pa bodo bolj oddaljeni kot ob njegovi uporabi.

 

Sestavine: magnezijeve soli citronske kisline (magnezij), polnilo (maltodekstrin), ovoj kapsule (želatina), Piridoksin hidroklorid (vitamin B6).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (4 kapsule) 1-krat dnevno.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Magnesium+
Sestavine4 kapsule% RDA
Magnezij400 mg106
Vitamin B62,2 mg157


Akcija