Real Pharm Joint Flex 90 tablet

19.99

Naj vaši sklepi ostanejo gibljivi…vi pa aktivni!

  • Idealna formula za vaše sklepe
  • Za vse aktivne in tiste s težavami
  • Preverjeno delovanje
Šifra: 5904730666756 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Imate težave s sklepi! Vas le-te omejujejo pri vsakdanjih opravilih in aktivnostih!

Potem izberite Real Joint Flex…visoko kakovostno prehransko dopolnilo v obliki tablet. ki vsebuje nabor vseh za vaše sklepe pomembnih snovi (glukozamin, kondroitin, metil sulfonil metan  (MSM), ekstrakt Boswellie Serrata in hialuronat).

Namen zaradi katerega je bilo izdelano prehransko dopolnilo Joint Flex je zaščita in regeneracija vezivnega tkiva, torej sklepov, kit, hrustanca in kostnega tkiva, kar posledično pozitivno vpliva na mobilnost oz. gibljivost samih sklepov ter jih ščiti pred poškodbami, ravno tako pa zmanjšanje bolečin ter preprečevanje dekalcifikacije kosti.

Izdelek je bil posebej ustvarjen za vse, ki so izpostavljeni naporni telesni aktivnosti, poškodbam in degenerativnim težavam, snovi, ki jih vsebuje pa kompleksno delujejo oz. učinkujejo na samo stanje sklepa.

Izdelek je zaradi svoje sestave primeren tako za profesionalne, kot tudi amaterske oz. rekreativce, še posebej pa za vse, ki imajo kakršnekoli težave s sklepi ter tkivi, povezanimi z njimi.

 

Sestavine: glukozamin sulfat, kondroitin sulfat, sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), kalcijev fosfat, metilsulfonilmetan (MSM), ekstrakt Boswellia serrata, hialuronska kislina, sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1-3 tablete dnevno s hrano ali po obroku.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Real Joint Flex
Sestavine1 tableta3 tablete
Glukozamin Sulfat (vsebuje Glukozamin)500 mg1500 mg
Hondroitin Sulfat266,6 mg800 mg
Metil Sulfonil Metan (MSM)50 mg150 mg
Izvleček Boswellie Serrata (60% Boswellia kisline)25 mg75 mg
Hialuronska kislina6,66 mg20 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Pharm Joint Flex 90 tablet”


Akcija