Real Antidepres 60 tablet

9.99

Vrnite udarec stresnemu življenju
Inovativna in učinkovita formula
Za dobro voljo in dobro počutje

Šifra: 5902444707031 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Življenje v 21. stoletju ima svoj sijaj in sence. Na eni strani nam vse hitreje razvijajoča se tehnika olajšuje življenje, po drugi strani pa se v čedalje večjem številu pričenjajo pojavljati različne civilizacijske bolezni, ki so bile do nedavnega precej redke oz. je za njimi trpel precej manjši odstotek ljudi.

Eden od ključnih dejavnikov, ki definitivno izjemno slabo vpliva na samo zdravje in pojav teh bolezni, je definitivno stres, ki nam ravno ne pomaga vzdrževati ravnovesja življenja, ta pa lahko negativno vpliva na različna področja življenja.

Ravno zaradi tega je bil izdelan ANTIDEPRES, inovativna formula, ki predstavlja pomoč pri uspešni borbi zoper posledice stresa, s sestavinami, ki jih vsebuje, pa učinkovito oz. pozitivno vpliva na odpravljanje negativnih posledic, ki jih sam tempo in stres povzročata vašemu telesu ter samem počutju.

Sestavine: Inositol, L-triptofan, izvleček žafrana, vitamin B6, folna kislina, sredstvo za povečanje prostornine (mikrokristalna celuloza, škrob, sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid, kalcijev karbonat).

Uporaba: vzemite 1 tableto dnevno skupaj z vodo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

 

Hranilna vrednost izdelka Real Antidepres
Sestavine1 tableta%PDV
L-triptofan200 mg
Inositol 200 mg
Izvleček žafrana30mg
Vitamin B61mg71,4%
Folna kislina 200mcg100%

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Antidepres 60 tablet”


Akcija