Akcija!

Real Zinc 90 tablet

7.99

Preprečite negativne posledice…poskrbite za močan imunski sistem

  • Za boljšo regeneracijo
  • Močan imunski sistem
  • Boljša presnova beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob
  • Pozitiven vpliv na izboljšanje spanca

Opis

Real Pharm Cink je esencialen mineral, ki spada v skupino tako imenovanih dodatkov za posebne namene.

Vsaka tableta namreč vsebuje visoko bio-absorpcijsko obliko cinkovega iona laktat z visoko biološko uporabnostjo, posamičen odmerek pa zadošča za 100% dnevno potrebo po omenjenem mineralu.

Cink je sicer element, ki igra ključno vlogo pri pravilnem delovanju telesa, saj pomaga pri rasti, razvoju, dihanju in presnovi same hrane, skratka pri regeneraciji celotnega telesa. Kot kofaktor več kot 100 različnih encimov iz vseh razredov, cink tudi sodeluje v številnih presnovnih procesih, med drugim pri presnovi beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob.

Ker pa cink poleg naštetega nudi tudi močno podporo vašemu imunskemu sistemu, zaradi katerega se boste posledično bolje počutili in celo bolje spali, je kot nalašč namenjen vsem, ki zaradi aktivnega življenja, bodisi na športnem ali pa poslovnem področju, potrebujejo še boljšo regeneracijo in zaščito telesa ter tudi močan imunski sistem.

Sestavine:  cink laktat.

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Zinc
Sestavine1 tableta% RDA
Cink laktat (od tega cink)56 mg (15 mg)150

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Zinc 90 tablet”


Akcija