Nova in najbolj iskrena znamka športne prehrane, pa še slovenska je – spoznaj FITLABZ!

Tudi tebe jezi, da vse prevečkrat po prebiranju deklaracij športne prehrane ugotoviš, da je v izdelkih le za vzorec sestavin, ki naj bi jih vsebovali za učinkovito delovanje?

Na trgu je namreč vse večja ponudba športne prehrane, sicer cenovno morda ugodnejša (čeprav ne nujno), a čedalje slabše kakovosti, potrošniki pa smo na koncu le še zmedeni, razočarani in jezni.

Naredi temu konec:

spoznaj FITLABZ!

Naši zvesti kupci že dobro veste, da smo pri Strong.si si že od samega začetka zavezani maksimalni poštenosti in transparentnosti, ter seveda, da ponujamo le najbolj kakovostno športno prehrano in dodatke.

Zdaj pa je naš Dejan Frlič ta trud dvignil na še višjo raven in ustvaril FITLABZ, slovensko znamko športne prehrane, ki temelji na treh visokih standardih:

  • kakovosti,
  • korektni ceni in
  • zaupanju strank.

Tako lahko za kakovost izdelkov FITLABZ jamčimo, saj natančno vemo, kaj posamezen izdelek vsebuje.

FITLABZ COLLAGEN PRO+

To je prvi izdelek te znamke in plod iskrene želje, da ponudimo zares dovršeno kombinacijo kolagena in nepogrešljivih sestavin, ki prepriča s kakovostjo, okusom in predvsem delovanjem.

FITLABZ COLLAGEN PRO+odlikuje izjemno kompleksna formula skrbno izbranih količin in kombinacij sestavin, ki tvorijo pravo in predvsem dejansko učinkovito sinergijo ter niso dodane zgolj za vzorec brez efekta. Poleg kakovostnega kolagena je v njej še vrsta drugih pomembnih sestavin, kot so glukozamin, MSM, vitamin C, bosvelična in hialuronska kislina ter izvleček kurkume.

Prav pravilna kombinacija posamičnih sestavin v kolagenski mešanici je tisto, kar FITLABZ COLLAGEN PRO+ loči od večine konkurenčnih izdelkov!

Cena in kakovost lahko hodita z roko v roki

»Vse se draži, jasno, da kupim cenovno ugodnejši izdelek, saj je tako ali tako vse isto!« je ena najpogostejših, a tudi napačnih misli ob nakupih, saj  – kot smo ugotovili že na začetku, niso vsi istovrstni izdelki tudi enake kakovosti.

Zato smo sklenili, da ponudimo športno prehrano in dodatke najboljše kakovosti po najboljši ceni. Zavedamo se namreč, da je zadovoljna stranka najboljša in najbolj zvesta, visoka kakovost pa je odraz naših visokih standardov.

Ceno te izjemne kolagenske mešanice smo se tako potrudili maksimalno oklestiti in dosegli, da je za 400 g FITLABZ COLLAGEN PRO+ treba odšteti le 27.97 €.

Ker si naša stranka, znaš prepoznati pravo kakovost

Ne bomo dolgovezili, saj vemo, da se naši kupci zavedate pomena kakovosti izdelkov. Raje te srčno vabimo, da FITLABZ COLLAGEN PRO+ poskusiš in nam poveš svoje mnenje.

Želimo ti čim lepši marec in krasen začetek pomladi!

Tvoj

Strong.si