Akcija!

FitLabz Collagen Pro+ 400 g

21.99

Kompleksna formula za popolno delovanje

  • visoka vsebnost številnih sestavin
  • neverjeten okus
  • velik korak k boljšemu počutju

Opis

(Prehransko dopolnilo s sladili)

Ste pripravljeni za nekaj novega…kompleksno formulo, ki ponuja veliko več kot večina konkurenčnih izdelkov! 

FitLabz Collagen Pro+ je kompleksna formula, ki poleg kakovostnega kolagena vsebuje še vrsto drugih pomembnih sestavin, kot so glukozamin, MSM, vitamin C, bosvelično in hialuronsko kislino ter izvleček kurkume.

Pomembno je tudi dejstvo, da Collagen Pro+ vsebuje konkretne odmerke vseh naštetih sestavin in ne le nizkih količin, ki so dodane le za “vzorec”.

Kolagen je sicer beljakovina, ki spada med strukturne proteine in je hkrati najbolj zastopana beljakovina v našem telesu. Pomemben je za delovanje naših mišic in skeleta, nahaja pa se tudi v črevesju, nohtih, koži in laseh. Brez zadostne količine kolagena, katerega proizvodnja z leti pričenja upadati oz. se le-ta upočasnjuje, tudi naš organizem vse skupaj občuti, negativen učinek pa je viden tako na koži, nohtih in laseh.

Poleg tega njegovo pomanjkanje občutimo tudi na počutju, saj le-to lahko privede do različnih bolečin v sklepih, različnih prebavnih težav in tudi hormonskega ravnovesja.

Ravno zaradi tega vam mi ponujamo rešitev, ki se imenuje FitLabz Collagen Pro+. Zares dovršeno kombinacijo kolagena in nepogrešljivih sestavin, ki jo enostavno zmešate z vodo in pripravite neverjetno okusen napitek.

 

Vas zanima, čemu so namenjene vse zgoraj naštete sestavine:

D-glukozamin sulfat je naravna snov oz. amino sladkor, ki se sicer nahaja v vseh naših tkivih, največ pa se ga nahaja v samih sklepih. Gre za enega izmed gradnikov oz. vzdrževalcev naših sklepov. Z leti njegova količina upada, posledično pa se lahko pojavijo težav, kot so bolečine v sklepih in slabša gibljivost le-teh.

Metilsulfonilmetan (MSM) je organsko žveplo, v našem telesu pa predstavlja pomembno sestavino za tvorbo kolagena, hrustanca, elastina in keratina. Hkrati skrbi za prožnost mišic, zdravje kosti in sklepov ter notranjih membran, pa tudi za pravilno delovanje encimov, hormonov in imunskega sistema.

Vitamin C je vodotopen vitamin, ki ga je v telo potrebno vnesti s hrano, pozitivno pa učinkuje na celovito delovanje organizma, delovanje imunskega sistema, ohranjanje zdravih sklepov, delovanje presnovnih procesov itd.

Hondroitin sulfat je sestavni del vezivnih tkiv, gre pa za naravno snov, ki je prisotna v našem telesu. Je tudi glavna sestavina samega hrustanca, ki sodeluje v izgradnji vezivnega tkiva.

Boswellia Serrata je rastlina, ki izvira iz ajurvedske medicine, njeno delovanje pa naj bi bilo protivnetno.

Izvleček šipka deluje protivnetno in ima antioksidativne lastnosti.

Izvleček kurkume naj bi imela številne zdravilne učinke, med drugim tudi protivnetno delovanje, čiščenje krvi in prebavil.

Hialuronska kislina blagodejno vpliva na samo kožo, videz las in zdravje sklepov. Njena glavna naloga je zadrževanje vode v celicah, njen delež v telesu pa se s starostjo zmanjšuje.

 

Sestavine: hidroliziran goveji kolagen, D-glukozamin sulfat kalijev klorid, dimetilsulfon (MSM), aroma (koncentrat črnega korenja), sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina – E330), L-askorbinska kislina (vitamin C), hondroitin sulfat natrij, smola Bosvelije Serrata (Boswellia Serrata) –  (standardizirana na 65% bosvelične kisline, 10% B-bosvelične kisline), izvleček šipka (Rosa Centifolia L. – strandardiziran na 10% polifenolov), izvleček korenine kurkume (Curcuma Longa – standardiziran na 95% kurkuminoidov), sladilo (sukraloza – 955), sredstvo za zgoščevanje (ksantan gumi – E415), hialuronska kislina, sladilo (steviol glikozidi – iz Stevie – E960a). Alergeni: izdelek lahko vsebuje sledi govejih proizvodov, rakov in školjk.

Priporočena uporaba (odvisno od telesne mase): 2 merici oz. 20 g izdelka zmešajte v 400 ml vode in mešajte dokler se ne raztopi. Pripravljen napitek lahko pustite nekaj minut tudi stati. Po potrebi lahko vzamete tudi polovični odmerek izdelka oz. 10 g.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

 

Hranilna vrednosti  izdelka FitLabz Collagen Pro+
Sestavine20 g% PDV
Hidroliziran goveji kolagen12440 mg
D-Glukozamin kalijev klorid1724 mg
   od tega Glukozamin1000 mg
Metilsulfonilmetan (MSM)1500 mg
L-askorbinska kislina (vitamin C)500 mg625
Hondroitin Sulfat Natrij379 mg
   od tega Hondroitin300 mg
Boswellia Serrata gumi200 mg
   od tega bosvelična kislina130 mg
   od tega B-bosvelična kislina20 mg
Izvleček šipka (Rosa Centifolia L.)200 mg
   od tega polifenolov20 mg
Izvleček korenine kurkume (Curcuma Longa)200 mg
   od tega kurkuminoidi190 mg
Hialuronska kislina30 mg
   od tega glukuronska kislina14 mg

 

 

Dodatne informacije

Okus

Forest Fruits, Lemon – OrangeAkcija