Ni na zalogi

KFD Omega 3+ 90 kapsul

14.99

  • Popoln vir nenasičenih maščobnih kislin
  • Neverjetno visoka koncentracija EPA in DHA
  • Pridobljene iz oceanskih rib

Ni na zalogi

Šifra: 5901947663943 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Iščete bogat in zares kakovosten vir nenasičenih maščobnih kislin! Potem je KFD Omega 3+ prava izbira.

Omega 3+ se namreč lahko pohvali s skoraj dvokratno koncentracijo EPA (eikosapentaenska kislina) in DHA (dokozaheksaenska kislina), kar dejansko priča o zares visoki kakovosti izdelka, vir nenasičenih maščobnih kislin pa izvira le iz oceanskih rib.

Omega-3 maščobne kisline so sicer bistvenega pomena za pravilno delovanje telesa, številne študije pa so potrdile njihovo vlogo pri odpravljanju vnetij in zmanjšanju tveganja za kronične bolezni. Zmanjšanje trigliceridov in apoproteinov (pokazatelji diabetesa), povečanje kalcija v telesu in krepitev kosti ali lajšanje simptomov depresije so le nekateri od ducat znanstveno dokazanih lastnosti omega-3 kislin. [1]

Ob tem je pomembno vedeti, da učinki omega-3 nenasičenih maščobnih kislin na zdravje izvirajo predvsem iz EPA in DHA, ki jih seveda v Omega 3+ najdete v izjemno visoki koncentraciji.

Same omega-3 oz. EPA in DHA v organizem najlažje vnesemo z uživanjem živil, ki le-te vsebujejo, to pa so v prvi vrsti različne ribe, kot so losos, sardele ali skuše itd. V nasprotnem primeru smo primorani poseči po alternativi, ki nam o ponuja ravno Omega 3+ z visoko vsebnostjo le-teh.

 

Sestavine: ribje olje (standardiziran na 65% omega 3 maščobnih kislin), goveja želatina, sredstvo za sprijemanje (glicerol), voda, DL-alfatokoferil acetat (vitamin E), antioksidant (mešani tokoferoli).

Uporaba: vzemite 1 odmerek (1 kapsulo) dnevno.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Omega 3+
Sestavine1 kapsulaRDA
Ribje olje1000 mg
EPA (eikozapentaenojska kislina)330 mg 
DHA (dokozaheksaenojska kislina)220 mg 
Vitamin E12 mg α-TE100%

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KFD Omega 3+ 90 kapsul”


Akcija