Real BCAA 2:1:1 400 g - Strong.si

Real BCAA 2:1:1 400 g

23.99

Hitra in učinkovita regeneracija vaših mišic!

  • Visok odmerek BCAA za popolno zaščito mišičja
  • Hitra in učinkovita regeneracija
  • Hitrejše in lažje pridobivanje čiste mišične mase
Počisti
Šifra: 142 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Real Pharm BCAA so posebej ustvarjene esencialne aminokisline, ki skrbijo za učinkovito delovanje organizma vsakega športnika in hkrati poskrbijo za zapolnitev potreb po dodatnih aminokislinah, ki jih sleherni športnik prekomerno tekom treningov porablja.

Izdelek je posebej zasnovan za dodatek, ki zagotavlja kar najboljšo absorpcijo L-levcina, L-valina in L-izolevcina, zahvaljujoč uporabi najbolj čistih aminokislin pa zagotavlja najvišjo biološko razpoložljivost in absorpcijo BCAA, saj v njih ne najdete drugih dodatnih spojin.

Izdelek vsebuje optimalne odmerke razvejanih aminokislin, ki pozitivno delujejo na okrevanje mišičja tekom treninga in po njem, posledično pa so tudi vsi intenzivni fizični napori za telo manj stresni. Tako L-levcin, kot tudi L-valin in L-izolevcin delujejo regenatorno in anti-katabolno s čimer preprečujejo poškodbe in utrujenost vašega mišičja.

BCAA aminokisline oz. aminokisline z razvejano verigo so sicer bistvenega pomena za mišično tkivo med samo vadbo, saj močno povečajo anabolično aktivnost, zavirajo katabolizem (razkroj mišičja) in hkrati služijo kot gorivo za delovanje mišic. Gre za ATP molekule, ki mišičju tekom intenzivne vadbe ali pa med opravljanjem vsakodnevnih dejavnosti služijo kot vir energije, nastajajo pa v procesu imenovanem glukozna oksidacija.

BCAA aminokisline predstavljajo kar 35% mišične mase in so glavni vir energije med dolgotrajnim in intenzivnim fizičnim naporom. Daljša in bolj intenzivna je vadba, več levcina, izolevcina in valina telo porabi.

 

Sestavine: L-levcin, L-valin, L-izolevcin.

Priporočena uporaba: 1 odmerek (5 g) vzemite dva-krat dnevno,.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Real BCAA
Sestavine5 g10 g
BCAA 2:1:15 g10 g
L-Levcin2,5 g5 g
L-Izolevcin1,25 g2,5 g
L-Valin1,25 g2,5 g

Dodatne informacije

Okus

Lemon – Mint, Blueberry, Lemon, Mango – Maracuja, Orange, Pineapple, Pure

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real BCAA 2:1:1 400 g”


Akcija

0