KFD GABA 90 tablet

11.99

Pomirite svoje telo in občutite napredek

  • Lažje pridobivanje mišične mase
  • Spodbuja nastajanje rastnega hormona
  • Za kvalitetnejši spanec

Opis

GABA je eno zadnjih odkritij na trgu prehranskih dopolnil. Gama-aminobutirna kislina namreč pozitivno vpliva na pridobivanje mišične mase, še posebej pri tistih, ki začenjajo svojo športno pot.

Med drugim GABA tudi pozitivno vpliva na povečano izločanje rasnega hormona, ki nastaja tekom spanja, ravno zaradi tega pa sta njegova ustrezna količina in kakovost tako zelo pomembna. Tu posebno vlogo igra tudi melatonin, ki definitivno prispeva k zdravemu in trajnejšemu spancu.

GABA pozitivno vpliva na preprečevanje nenehne stimulacije, pomirja živčni sistem in skupaj z melatoninom omogoča boljši spanec. GABA spodbuja maksimalno regeneracijo med spanjem, poleg tega pa kot že omenjeno nastanek oz. sproščanje rastnega hormona.

Intenzivna vadba lahko povzroči težave pri umirjanju telesa, to pa nadalje lahko povzroča motnje v njegovem delovanju. Stres, utrujenost in aktivni telesni napori poslabšajo delovanje endokrinega sistema in zmanjšujejo kakovost našega življenja, nenehna vznemirjenost pa otežuje osredotočenost pozornosti in miren spanec, ki je ključnega pomena za pravilno delovanje človeškega telesa.

V kolikor torej čutite nelagodje, povezano z utrujenostjo, želite pa si povečati mišično maso in izboljšati učinkovitost telesa, GABA predstavlja vašo rešitev, ki pomeni vnovičen napredek in vidne rezultate.

 

Sestavine: gama-aminobutirna kislina (GABA), sredstva za povečanje prostornine (celuloza), sorbitol, glazirno sredstvo (hidroksipropil metilceluloza), sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), glazirno sredstvo (polietilen glikol).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno skupaj s kozarcem vode.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD GABA
Sestavine1 tableta
Gama-aminobutirna kislina (GABA)750 mg


Akcija