Akcija! Ni na zalogi

Real Vitamin D3 + K2 90 tablet

6.39

Zaščiti in ojačaj svoj imunski sistem

  • Popolna kombinacija vitamina D in K
  • Hitra absorpcija in lahko požiranje
  • Pomemben vpliv na vaše zdravje

Ni na zalogi

Opis

Kot že samo ime izdelka pove Real Vitamin D3+K2 vsebuje tako vitamin D3 kot tudi vitamin K2 (Mk-7).

Vitamin D3 oz. holikalciferol je izjemno pomemben vitamin, ki bistveno vpliva na razvoj in ohranjanje kosti in zob ter sodeluje pri absorpciji kalcija in fosforja, pri moških pa je eden izmed pogojev za proizvodnjo testosterona. Njegovo pomanjkanje definitivno lahko vpliva na razvoj različnih bolezni, predvsem avtoimunskih. Tukaj lahko omenimo npr. o multipli sklerozi ali pa o raku, pa tudi o nekaterih drugih predvsem v zadnjem času pogostih boleznih.

Vitamin D3 sicer nastaja v naši koži, pogoj pa je seveda sončna svetloba, ki je marsikdaj zavrta zaradi oblakov, onesnaženosti, zemljepisne širine, pigmentacije kože in staranje. Ravno zaradi tega se je pomembno zavedati pomembnosti prehranskih dopolnil kot je Real Vitamin D3+K2, ki v takšnem momentu definitivno lahko zapolni pomanjkanje omenjenega vitamina.

Vitamin K je je dobro poznan po svoji vlogi pri strjevanju krvi ter izgradnji močnih kosti, njegova pomembna vloga pa je tudi preprečevanje bolezni srca in ožilja ter raka. Njegovo pomanjkanje lahko vodi do bolezni srca in poveča tveganje za osteoporozo.

Potrebno je poudariti, da izdelek Real Vitamin D3+K2 vsebuje obliko vitamina K2 Mk-7, ki se najbolje absorbira, to pa je izjemno pomembno za njegovo delovanje.

 

Sestavine: sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), sredstva proti sprijemanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat), vitamin D3 (holikalciferol), vitamin K (menakinon-7).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Vitamin D3+K2
Sestavine1 tableta / PDV %
Vitamin D3 2000 IU50 mcg (1000)
Vitamin K (MK7)100 mcg (133)

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Vitamin D3 + K2 90 tablet”


Akcija