Ni na zalogi

Muscle Care GABA+ 90 tablet

10.95

  • Lažje povečanje mišične mase
  • Povečano izločanje rasnega hormona
  • Daljši in mirnejši spanec

Ni na zalogi

Opis

GABA je eno zadnjih odkritij na trgu prehranskih dopolnil. Gama-aminobutirna kislina in melatonin v kombinaciji imenovani GABA pozitivno vplivata na pridobivanje mišične mase, še posebej pri tistih, ki začenjajo svojo športno pot.

Med drugim GABA tudi pozitivno vpliva na povečano izločanje rasnega hormona, ki nastaja tekom spanja, ravno zaradi tega pa sta njegova ustrezna količina in kakovost tako zelo pomembna. Tu posebno vlogo igra tudi melatonin, ki definitivno prispeva k zdravemu in trajnejšemu spancu.

GABA preprečuje nenehno stimulacijo , pomirja živčni sistem in skupaj z melatoninom podpira tudi najbolj odporne na zaspanost. GABA spodbuja maksimalno regeneracijo med spanjem, poleg tega pa kot že omenjeno izločanje rasnega hormona.

Intenzivna vadba lahko povzroči težave pri umirjanju telesa, to pa nadalje lahko povzroči motnje v njegovem delovanju. Stres, utrujenost in aktivni telesni napori poslabšajo delovanje endokrinega sistema in zmanjšujejo kakovost našega življenja, nenehna vznemirjenost pa otežuje osredotočenost pozornosti in miren spanec, ki je ključnega pomena za pravilno delovanje človeškega telesa.

V kolikor torej čutite nelagodje, povezano z utrujenostjo, želite pa si povečati mišično maso in izboljšati učinkovitost telesa, GABA predstavlja vašo rešitev, ki pomeni vnovičen napredek in vidne rezultate.

 

Sestavine: gama-aminobutirna kislina (GABA), sredstva za povečanje prostornine (celuloza), sredstva proti sprijemanju (kalcijev fosfat), sredstva proti strjevanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), melatonin.

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care GABA+
Sestavine1 tableta
Gama-aminobutirna kislina (GABA)750 mg
Melatonin1 mg


Akcija