Akcija!

Real Liver Control 60 kapsul

9.99

  • Želite razstrupiti svoja jetra?
  • Kompleksno delovanje
  • 4 aktivne sestavine

Opis

Liver Control je sodobna formula, ki celovito podpira delovanje jeter pri najpomembnejših funkcijah.

Vsebuje štiri dragocene aktivne sestavine, in sicer izvleček sojinega lecitina, ornitin, holin in mlečni osat, ki je zelo pomemben vir silimarina. Pomembno pri izdelku je, da za razliko od mnogih drugih konkurenčnih izdelkov v tem razredu Liver Control nadzoruje delovanje jeter sočasno na več različnih ravneh, kar zagotavlja maksimalno učinkovitost pri izboljšanju njihovega delovanja. Njegova učinkovita sestava je bila namreč skrbno razvita z laboratorijskimi testi, s čimer so še dodatno povečali učinkovitost pripravka.

Liver Control hkrati nadzoruje delovanje jeter na treh najpomembnejših ravneh, saj podpira regeneracijo poškodovanih jetrnih celic, pozitivno pa vpliva tudi na razstrupljanje le-teh in izboljšuje procese presnove hranil, zlasti maščob.

Izvleček mlečnega osata, ki ga izdelek vsebuje je namreč vir silimarina, naravne snovi, ki pozitivno vpliva na varovanje jetrnih celic in pospešuje naravne procese regeneracije jeter. Silimarin prodira v jetrne celice in nudi podporo pri regeneraciji, hkrati pa ustvarja zaščitno plast okoli njih, zaradi česar so jetra veliko manj dovzetna za škodljive učinke hepatotoksičnih snovi.

Sojin lecitin je predvsem vir izjemno pomembnih sojinih fosfolipidov. To so naravne kemične spojine, katerih mehanizem delovanja v jetrih je zelo podoben delovanju silimarina. Tako kot silimarin, tudi sojini fosfolipidi pospešujejo naravne procese obnavljanja poškodovanih jetrnih celic in tvorijo  zaščitno plast okoli njih.

Zaradi prisotnosti obeh zgoraj naštetih sestavin je tudi zaščitni in regenerativni učinek izdelka veliko večji kot pa v primeru dodatkov, ki vsebujejo le eno od teh dveh sestavin.

Za holin je znano, da le-ta pozitivno vpliva ne le na delovanje jeter, temveč tudi na pravilno delovanje centralnega živčnega sistema, zato je njegovo jemanje priporočeno tudi za nosečnice, saj pospešuje in izboljšuje presnovne procese. Zaradi tega na eni strani zmanjšuje odlaganje maščob v organih, na drugi strani pa jetra razbremeni odvečne maščobe, ki je zanje še posebej nevarna.

Ornitin, četrta aktivna snov, ki tvori formulo Liver Control, pa ima močan pozitiven učinek na razstrupljanje jeter. Med drugim tudi razstruplja človeške možgane in pospešuje procese regeneracije jetrnih celic in podpira presnovo maščob, beljakovin ter ogljikovih hidratov.

Zahvaljujoč tej edinstveni formuli tako lažje poskrbite za zdravje in regeneracijo vaših jeter, ki so še kako pomembna za celovito zdravje slehernega človeka.

 

Sestavine: sojin lecitin, ornitin hidroklorid, holin bitartrat, izvleček semen mlečnega osata, voda, svinjska želatina, barvilo (titanov dioksid), sredstva proti strjevanju (magnezijev stearat, silicijev dioksid). Izdelek vsebuje alergene: soja.

Priporočena uporaba: Vzemite 3 kapsule dnevno skupaj z vodo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Liver Control
Aktivne sestavine1 kapsula3 kapsule
Sojin lecitin333,3 mg1000 mg
Ornitin (Ornitin hidroklorid)133,3 mg400 mg
Holin bitartrat300 mg900 mg
   od tega holin125 mg375 mg
Izvleček semen mlečnega osata133,3 mg400 mg
   od tega silimarin106,7 mg320 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Liver Control 60 kapsul”


Akcija