Muscle Care ALA 90 tabs

19.99

Naj bo zdravje na prvem mestu…

  • Izjemno močan antioksidant
  • Pomemben za regeneracijo
  • Aktivno uničuje proste radikale
  • Pozitiven vpliv na preprečevanje bolezni

Opis

ALA Muscle Care predstavlja vrhunsko prehransko dopolnilo, saj gre za čisto Alfa lipoično kislino oz. enega najmočnejših anti-oksidantov, ki je izjemnega pomena za okrevanje in regeneracijo.

Alfa lipoična kislina je maščobna kislina, ki se nahaja v vseh celicah našega telesa, gre pa za antioksidant, ki ga med drugim najdemo v živilih, kot so kvas, jetra, ledvica, špinača, brokoli in krompir.

Kot anti-oksidant je univerzalna, saj je topna tako v vodi kot tudi v maščobi, ravno zaradi tega pa je tako pomembno njeno delovanje. Gre namreč za to, da zaradi tega lahko deluje tako zunaj kot znotraj celic, to pa ji daje možnost uničevanja prostih radikalov znotraj celic oz. še predenj le te dosežejo.

Uporablja se za zdravljenje diabetesa in simptomov živčnih bolezni, povezanih z njim, vključno z bolečinami in odrevenelostjo nog ter rok. Nekateri uporabljajo alfa-lipoično kislino proti izgubi spomina, za zdravljenje sindroma kronične utrujenosti, HIV-a, raka, bolezni jeter, srca in krvnih žil (vključno z motnjo, imenovano srčno-avtonomna nevropatija) in Lymske borelioze ter različnih drugih bolezni.

Kako deluje?

Zdi se, da alfa-lipoična kislina prispeva k preprečevanju nekaterih vrst poškodb celic v telesu in tudi obnovi ravni vitamina, kot sta vitamin E in C, obstajajo pa tudi dokazi, da lahko alfa-lipoična kislina izboljša delovanje in prevodnost nevronov pri sladkorni bolezni.

V telesu se uporablja za razgradnjo ogljikovih hidratov in proizvodnjo energije za delovanje organov, deluje pa kot antioksidant, kar pomeni, da lahko zaščiti možgane pred različnimi poškodbami. Njeni anti-oksidativni učinki so lahko koristni tudi pri nekaterih boleznih jeter.

Kaj so antioksidanti?

Gre za lovilce prostih radikalov, ki nas branijo pred boleznimi. Gre za molekule, ki uničujejo proste radikale oz. strupe v telesu.

Prosti radikali so namreč nestabilne molekule, ki zaradi svoje nepopolne molekulske zgradbe agresivno napadajo druge molekule. Takšne oksidativne reakcije nadalje vodijo v poškodbe beljakovin, DNK in membranskih maščob, to pa ščasoma lahko privede oz. povzroči nastanek različnih bolezni.

Sestavine: alfa lipoična kislina (ALA), acetil L-karnitin, sredstvo za povečanje prostornine (celuloza), rižev škrob, sredstvo proti sprijemanju (silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care ALA
Sestavine1 tableta
Alfa lipoična kislina (ALA)500 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Muscle Care ALA 90 tabs”


Akcija