New

SO GOOD VITAMIN C & FRUIT MIX 210G

13.99

Okusen sadni mix

  • Visoka vsebnost vitamina C
  • Vsebuje antioksidante
  • Primerna tudi za vegane in vegetarijance

Opis

Imate zapolnjen delavnik in ste pod pod stalnim stresom ali pa ste le preutrujeni od vsega in imate občutek, da je vaš imunski sistem ošibel.

Poskrbite za svoje zdravje in odpravite posledice stresa, ki definitivno ne prinašajo ničesar dobrega.

Ena izmed rešitev, ki definitivno pozitivno deluje se imenuje Vitamin C & Fruit Mix…kompleksna mešanica vitamina C in številnih drugih snovi, ki delujejo na vaš imunski sistem in preprečujejo antioksidativni stres.

Gre za prašek, ki ga poleg vitamina C dopolnjujejo še prah rdeče pese in šipka, izvleček acerole ter drugo sadje, tudi sama priprava oz. uživanje pa je popolnoma enostavno. Iz njega naredimo namreč okusen napitek, ki ga popijemo kadarkoli tekom dneva.

Pomembno pa je tudi, da Vitamin C & Fruit Mix lahko uporabljajo dejansko vsi, tudi vegetarijanci in vegani.

 

Sestavine: vitamin C (L-askorbinska kislina), prah rdeče pese (Beta vulgaris L.), izvleček acerole (Malpighia glabra L.; 25% vitamina C), šipek v prahu (Rosa canina L.), prah plodov rdečega ribeza (Ribes) rubrum L.), prah plodov granatnega jabolka (Punica granatum L.), prah plodov češnje (Prunus cerasus L.), prah plodov jabolka (Malus domestica Borkh.), sladilo (steviol glikozidi iz stevije).

Priporočena uporaba: 1/2 merice (2 g) zmešajte v 200 ml vode ali soka in dobro premešajte.  Tako pripravljen napitek popijte 1-krat dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka So Good Vitamin C & Fruit Mix
Sestavine2 g
Vitamin C975 mg (1219% PDV)
Prah rdeče pese400 mg
Izvleček acerole100 mg
   od tega vitamin C25 mg (31% PDV)
Šipek v prahu100 mg
Prah plodov rdečega ribeza100 mg
Prah plodov granatnega jabolka100 mg
Prah plodov češnje100 mg
Prah plodov jabolka100 mg

 

 

Dodatne informacije

Okus

LemonAkcija