KFD Vitamin D+K 200 kapsul

17.99

  • Poskrbite za močne in zdrave kosti
  • Poskrbite za močan imunski sistem
  • Naj bo zdravje na prvem mestu

Opis

KFD Vitamin D+K je prehransko dopolnilo, ki na odmerek oz. 1 kapsulo vsebuje kar 2000 iu (50 mcg) vitamina D3 in 50 mcg vitamina K2 Mk-7.

Vitamin D je namreč bistven za pravilen razvoj kosti in zob, sodeluje pa tudi pri absorpciji kalcija in fosforja. Telo ga sicer na soncu proizvaja samo, nekaj pa ga dobimo tudi iz same hrane.

Težava se največkrat pojavi zaradi izogibanja “škodljivim sončnim” žarkom in pomanjkanjem vnosa s hrano, zaradi česar je pomembno vitamin D nadomestiti v obliki prehranskega dopolnila, v tem primeru kapsul Vitamin D+K.

Vitamin K je najbolj znan po svoji vlogi pri strjevanju krvi, pomemben pa je tudi za srčno-žilni sistem.

 

Sestavine: polnilo (celuloza), kapsula (goveja želatina), vitamin D3 (holekalciferol), vitamin K (menakinon-7), sredstvo za vlaženje (glicerol), voda), holikalciferol (vitamin D3).

Priporočena uporaba: priporočeno je vzeti 1 kapsulo dnevno, skupaj z vodo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Vitamin D + K
Sestavine1 kapsula / PDV %
Vitamin D50 mcg (2000 IU / 1000 %)
Vitamin K50 mcg (66,6 %)

 Akcija