Ni na zalogi

KFD Pure WPC 82 Instant 700 g

21.97

Popolnoma naraven in čist vir beljakovin!

  • Izjemno visoka vsebnost beljakovin na odmerek
  • Brez dodanega okusa in dodatkov
  • Za vse, ki zaupate kakovosti

 

Ni na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

KFD Premium WPC 82 je visoko kakovosten in 100% čist koncentrat sirotkinega beljakovin v popolnoma naravni obliki, brez dodanih sladil, arom, sredstev za zgoščevanje in podobno.

Premium WPC 82 je narejen s posebnim ultrafiltracijskim postopkom, v katerem se maščobe in sladkorji učinkoviteje ločijo od beljakovin, dobljeni izdelek pa nato zagotavlja kar najvišji nivo kakovosti. Premium WPC vsebujejo kar 82% beljakovin v suhi snovi in ne vsebuje beljakovin rastlinskega izvora, kot sta soja in pšenica, zanj pa je značilna tudi visoka vsebnost BCAA aminokislin.

Namenjen je vsek, ki cenijo naraven okus in si ne želijo ničesar drugega kot le čistih beljakovin…torej visoko kakovosten protein brez aditivov, ki se hitro in popolnoma absorbira.

Če iščete kakovosten izdelek, ki v kombinaciji z ustreznim treningom in uravnoteženo prehrano podpira rast mišične mase in hkrati zmanjšanje maščobnega tkiva, potem definitno izberite KFD Premium WPC 82.

 

Sestavine: koncentrat sirotkinih beljakovin (iz mleka), vsebuje lecitin. Izdelek vsebuje alergene: mleko.

Uporaba: 1 merico in 1/2 (30 g) zmešajte v 200 – 250 ml vode ali mleka in dobro premešajte ter popijte nemudoma po pripravi. Tako pripravljen napitek popijte 1 do 2 – krat dnevno.

 Akcija