Akcija!

FA Nutrition Creatine 300g

19.99

Občuti moč in napredek

  • Povečanje moči in mišične mase
  • Vidni rezultati
  • Izjemna absorpcija in delovanje

Opis

Si tudi vi želite povečati moč in zmogljivost ter uživati v vidnih rezultatih!?

Poskusite FA Nutrition Creatine, čisti kreatin monohidrat v prahu, ki bo s svojim hitrim in učinkovitim delovanjem poskrbel za prirastek mišične mase ter povečal moč in zmogljivost, ki sta izjemnega pomena za vsakega fizično aktivnega posameznika.

Kreatin je sicer eno najbolj raziskanih prehranskih dopolnil, sestavljen pa je iz treh aminokislin (arginina, glicina in metionina). Njegova največja prednost se kaže v povečanju telesne zmogljivosti pri krajših zaporednih in zelo intenzivnih telesnih naporih, kjer kreatin poskrbi za izjemen dodatek energije, posledično pa seveda za boljše rezultate in napredek.

Zaradi samega delovanja ga lahko uporabljamo pri najrazličnejših športih, tako na amaterskem kot tudi profesionalnem področju.

Ne smemo pa pozabiti tudi vitamina B6, ki je dodan FA Nutrition Creatinu. Ta namreč omogoča, da se sam kreatin absorbira veliko učinkoviteje in deluje bolje, s čimer seveda pripomore k hitrejšem in tako pričakovanem napredku.

 

Sestavine: Kreatin monohidrat, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

Priporočena uporaba: 1 odmerek (5 g) zmešajte v 150 – 250 ml vode in premešajte. Tako pripravljen napitek zaužijte pred samo vadbo. Odmerek lahko tudi razdelite na ter 1/2 zaužijte pred vadbo, drugo 1/2 pa neposredno po njej.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka FA Nutrition Creatine
Sestavine5 g
Kreatin monohidrat5 g
   od tega kreatina4,4 g
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid)1,4 mg (100% PDV)

 

Dodatne informacije

Okus

Mango – Pineapple, Natural, Pineapple

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “FA Nutrition Creatine 300g”


Akcija