KFD Melatonin 200 kapsul

7.99

Boljši spanec za boljše rezultate

  • Zaspite hitreje
  • Poskrbite za boljšo regeneracijo
  • Za vse aktivne
Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Poskrbite za izboljšanje regeneracije svojega telesa in bolj kakovosten spanec, ki je neprecenljiv v boju proti nenehnemu stresu in fizičnim ter psihičnim naporom.

Melatonin je namreč hormon, ki nastaja v možganih, uravnava pa telesni bioritem ter daje telesu informacije o menjavi dneva in noči. Njegova proizvodnja se začne ob nastopu teme ter preneha z nastopom dneva oz. svetlobe.

Priporočljiv je za vse, ki imajo težave s spancem, saj pozitivno vpliva nanj, pripomore pa tudi k skrajšanju časa, ki ga potrebujemo, da zaspimo. Ravno tako je melatonin primeren za vse, ki delajo v izmenah ali pa večkrat letijo z letalom ter pri tem občutijo menjavo časovnih pasov. Z njim namreč lažje premagajo težave, ki ob tem nastopajo, to pa posledično pomeni, da telesu omogočajo boljšo regeneracijo in močnejši imunski sistem, ki je močno odvisen od našega spanca.

Poskusite KFD Melatonin in poskrbite za njegovo ravnovesje v telesu.

 

Sestavine: polnilo (celuloza), sredstvoa proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), melatonin, glazirno sredstvo (hidroksipropil metilceluloza), glazirno sredstvo (polietilen glikol).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 kapsulo dnevno, pred spanjem. Kapsulo vzemite skupaj s kozarcem vode.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Melatonin
Sestavine1 odmerek (1 tableta)
Melatonin1 mg


Akcija