KFD Chromium 200 kapsul

7.99

Zmanjšaj apetit in pospeši metabolizem

  • Vsebuje kromov pikolinat
  • Boljši metabolizem makro hranil
  • Visoka biorazpoložljivost

Opis

KFD Chromium je prehransko dopolnilo namenjeno nadomestitvi oz. dopolnjevanju kroma v prehrani.

Gre namreč za esencialen element oz. mineral, ki ga telo sicer nujno potrebuje v manjših količinah, pomemben pa je za metabolizem maščob in ogljikovih hidratov. Vpliva namreč na izločanje inzulina, s tem pa tudi na metabolizem makro hranil, torej maščob, ogljikovih hidratov in beljakovin. V primeru pomanjkanja ga je potrebno nujno dodati in s tem zmanjšati motnje glukozne tolerance ter preprečiti povečanje apetita.

Kromov pikolinat, ki je uporabljen v tem prehranskem dopolnilu, je oblika tega minerala, ki se izjemno dobro absorbira in hkrati zagotavlja visoko biorazpoložljivost.

 

Sestavine: polnilo (celuloza), kapsula (goveja želatina), kromov pikolinat (krom), sredstvo proti sprijemanu (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 kapsulo dnevno, in sicer med ali po obroku.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka KFD Chromium
Sestavine1 kapusla
Krom (krom pikolinat)200 mcg / 500% PDV

 Akcija