Napalm® Crea Test 255g

24.99

Povečaj moč in čisto mišično maso

  • Kombinacija kreatina, DAA in Tribulusa
  • Povečanje moči in vzdržljivosti
  • Lažje pridobivanje mišične mase

Opis

Ste tudi vi eden tistih, ki vedno radi poskusijo nekaj novega…nekaj kar zares deluje!

FA Nutrition vam ponuja novo revolucionarno formulo Napalm® Crea Test, inovativno kombinacijo kreatina monohidrata in testo boosterja, ki bo poleg povečanefa delovanja na moč in vzdržljivosti poskrbela še za pozitiven vpliv na povečanje naravne ravni vašega testosterona.

Sam kreatin monohidrat bo namreč tekom intenzivnega in napornega treninga poskrbel za povečanje telesne zmogljivosti in lažje pridobivanje čiste mišične mase, posledično pa torej izboljšal rezultate.

Gre namreč za eno najbolje raziskanih prehranskih dopolnil, ki definitivno deluje, tako v smislu povečanja moči kot tudi same vzdržljivosti.

Vendar pa to še ni vse! Napalm® Crea Test vsebuje tudi DAA (D-asparaginsko kislino) in Tribulus terrestris, dve izjemno pomembni učinkovini, ki skrbita za ustrezno raven testosterona v telesu.

Tako DAA kot tudi Tribulus dokazano vplivata na izboljšanje regeneracije, povečujeta raven energije in libida pri moških, zaradi povečanja ravni testosterona pa pozitivno vplivata tudi na lažje pridobivanje mišične mase in izboljšanje imunskega sistema.

Poskusite Crea Test in občutite rezultate, ki jih prinaša!

 

Sestavine: kreatin monohidrat, D-asparaginska kislina (DAA), izvleček tribulus terrestris (Tribulus terrestris L.; standardiziran na 40% saponinov), arome1,2,3,4,5,6,7,8,9, arome10, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), koncentrat soka rdeče pese2,3,5,6,7,8,9,10, sol, koncentrat rdečega korenja3,9,10, sredstvo proti sprijemanju (E551), sladila (sukraloza, acesulfam K), barvilo (E160a)1,2,4,5,8.

Okusi: Mango-Lemon1, Fruit Massage2, Blackberry-Pineapple3, Orange-Mango4, Citrus-Peach5, Dragon Fruit6, Lychee7, Exotic8, Grape9, Sour Watermelon10.

Priporočena uporaba: 1 merico izdelka (8,5 g) raztopite v 350-400 ml vode. 1/2 tako pripravljenega napitka popijte pred samo vadbo in 1/2 neposredno po vadbi.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

 

Hranilna vrednost izdelka Napalm Crea Test
Sestavine1 merica (8,5 g)
Kreatin monohidrat5000 mg
   od tega kreatin4400 mg
D-Asparaginska kislina (DAA)1000 mg
Izvleček Tribulus terrestris1000 mg
   od tega saponini400 mg

Dodatne informacije

Okus

Mango – LemonAkcija