Akcija!

FA Glutamine 300 g

13.99

  • Pozitiven vpliv na imunski sistem
  • Regeneracija in dobro počutje
  • Pomemben za vse aktivne

Opis

FA Nutrition predstavlja L-Glutamine, izdelek, ki vsebuje čisti L-glutamin, torej aminokislino, ki je vključena v številne presnovne procese, predstavlja pa tudi 50 – 60% vseh prostih aminokislin v našem mišičju.

Njegova uporaba je čedalje bolj razširjena tako med športniki, kot tudi med aktivnimi, in tistimi, ki so so dnevno izpostavljeni stresu, saj je ravno L-Glutamin aminokislina, ki pozitivno deluje na številne procese in celično regeneracijo telesa.

L-Glutamin poleg tega pomeni močan pozitiven vpliv na sam imunski sistem, skrbi pa za zagotavljanje dušika in proizvodnjo glukoze v jetrih. Ena njegovih ključnih nalog je tudi antioksidacijska zmogljivost in hitra razgradnja prostih radikalov, s čimer učinkovito razstruplja naš organizem.

V zimskem in prehodnem času je nepogrešljiv dodatek naši prehrani tudi s stališča obvarovanja pred nadležnim prehladom, vročino ali kakršnokoli drugo boleznijo.

 

Sestavine: L-Glutamin, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid).

Priporočena uporaba: 1 odmerek (5 g) zmešajte v 100 – 150 ml vode ali soka in popijte takoj po pripravi.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka FA Nutrition L-Glutamine
Sestavine5 g10 g
L-Glutamin5 g10 g
Vitamin B61,4 mg (100% PDV)2,8 mg (200% PDV)

 

Dodatne informacije

Okus

Raspberry – Grapefruit, Orange – Lemon, Pure, TropicalAkcija