Cyber Monday

Za vas smo pri strong.si pripravili nor popust na dva izmed najbolj prodajanih izdelkov.

samo 24 ur

Neverjetni popusti

Omejene količine

BCAA ENGINE 4:1:1

Lažje pridobivanje in ohranjanje mišične mase

Okusne BCAA aminokisline s hitro absorpcijo!

Povečajte vzdržljivosti in izboljšajte regeneracijo vašega mišičja, hkrati pa zagotovite neverjetno anabolno delovanje.

BCAA Engine, ki seveda vsebuje aminokisline z razvejano verigo (L-Levcina, L-Izolevcina in L-Valin) v razmerju 4:1:1, deluje anti-katabolno, kar pomeni, da zaščiti vaše mišičje pred razkrojem in s tem pripomore k doseganju boljših rezultatov in lažjemu pridobivanju čiste mišične mase.

Dodan mu je tudi L-Glutamin, aminokislina, ki pozitivno deluje na jačanje samega imunskega sistema in zagotavlja še boljšo regeneracijo, poleg tega pa deluje protivnetno. Je tudi gradnik beljakovin.

27.99€

SAMO 20.99€

Dokaži si da zmoreš!

Vitapak + je kompleksna mešanica najpomembnejših vitaminov in mineralov (v večini organskih oblik – citrati in laktati), ki se nahajajo v majhnih tabletkah, katere zlahka zaužijete oz. pogoltnete.

Izdelek vsebuje kar 21 sestavin izmed katerih jih kar 18 od teh vsebuje 100% ali večji priporočen dnevni vnos, skoraj vsi minerali pa so v organskih oblikah (citratne in laktatne oblike). Te oblike so namreč dobro raziskane in dokumentirane z razliko od kelatov.

Po našem mnenju lahko KFD Vitapak + uživajo ljudje z motnjami v delovanju ščitnice, saj izdelek vsebuje tudi zadostno količino joda, zaradi visokega odmerka cinka in selena (150 % in 363%) pa je izdelek primeren tudi za moške.

Zaradi visoke vsebnosti železa, folne kisline in biotina je Vitapak + primeren za ženske, ki jim je mar za lepoto, saj omenjene sestavine pozitivno vplivajo na videz kože, las in nohtov.

11.95€

SAMO 7.17€

aKCIJA VELJA SAMO
V ponedeljek 29.11.2021 oz. do razprodaje zalog