Napis na etiketi ni dovolj! Spoznajte novi FitLabz Magnesium 3-Complex

Ste tudi vi naveličani obljub o naaajboljših izdelkih in podobno? Mi definitivno smo, zato smo stopili korak dlje ter ustvarili kombinacijo, ki deluje brez visokoletečih zagotovil, dovolj je pogled na sestavo!

Poslanstvo znamke Fitlabz je namreč ponuditi iskrene izdelke, ki resnično zagotovijo to, kar od njih pričakujete tudi kupci.

Predstavljamo FitLabz Magnesium 3-Complex!

Z mislijo na vas smo ustvarili novo formulo, za katero vam bo vaše telo hvaležno.

V pestri izbiri tovrstnih izdelkov na trgu je dandanes pravi izziv izbrati tistega pravega, ki bo deloval, vi pa boste dejansko občutili razliko. Ni namreč dovolj, da na etiketi piše MAGNEZIJ, temveč je pomembno vedeti, kakšen je, kolikšna je vsebnost, biporazpoložljivost ter seveda, kakšna je absorbcija.

V Fitlabz smo razvili popolno formulo Magnesium 3-Complex, ki združuje tri oblike magnezija – magnezijev citrat, diglicinat in taurat, dodali pa smo še vitamin B6 oziroma piridoksin hidroklorid za bolj učinkovito absorpcijo. Takšna sestava zagotavlja visoko biorazpoložljivost in zavidljivo absorpcijo, kar posledično pomeni tudi večjo učinkovitost.

Hočem svoj FitLabz Magnesium 3-Complex!

Zakaj je sploh priporočljivo uživati magnezij?

Magnezij je izjemnega pomena za energijski metabolizem v našem telesu, sodeluje namreč v številnih procesih našega organizma, tudi v več encimskih sistemih, ki so pomembni za sintezo beljakovin in delovanje mišic, živčevja in srca, pripomore pri ohranjanju zdravih kosti, med drugim pa vpliva tudi na ravnovesje elektrolitov v našem telesu ter zmanjšuje tveganje za nastanek bolezni srca in kapi.

Na morebitno pomanjkanje magnezija nas opozarjajo utrujenost in izčrpanost, mišični krči, glavoboli, slaba koncentracija, povišan krvni tlak, depresija in nihanje razpoloženja.

Nekaj magnezija v telo vnesemo z živili, kot so žitarice, stročnice, različni oreščki, zelenolistna zelenjava, krompir, avokado itd., a po ugotovitvah strokovnjakov zaradi načina življenja in prehranjevanja mnogi tega minerala ne zaužijemo dovolj, zato je magnezij kot prehranski dodatek odlična pomoč.

FitLabz magnesium 3-complex je mešanica v prahu, ki jo enostavno zmešate z vodo in že imate pred seboj okusen in zdrav napitek. Na voljo sta okus limone ali pomaranče.

Hočem svoj FitLabz Magnesium 3-Complex!

Uživanje magnezija v spomladanskem času je še nekoliko bolj pomembno tudi zaradi spomladanske utrujenosti.

Spomladanska utrujenost je posledica spremembe delovanja hormonov, saj pozimi v telesu prevladujejo drugi hormoni kot v toplejših mesecih, naše telo pa lahko potrebuje tudi do mesec dni, da se privadi na spremenjeno vremensko stanje.

Za premagovanje spomladanske utrujenosti je ključna uravnotežena prehrana z veliko vitamina C, saj mora telo proizvesti določene encime, za katere pa potrebuje predvsem večje količine magnezija in vitamina C. Če je le mogoče, zaužijte najmanj tri do pet obrokov in spijte vsaj dva litra tekočine (navadne vode, nesladkanih čajev, naravnih sokov), v dnevno rutino pa dodajte FitLabz Magnesium 3-Complex.

Hočem imeti dovolj energije, hočem novi FitLabz Magnesium 3-Complex!

Znebite se mišičnih krčev in slabega počutja brez prave volje, poskrbite za dovolj energije in ohranite zdravo telo ter dobro razpoloženje.

Naj bo april energičen!

Vaš

Strong.si