Ni na zalogi

Swedish The Butcher 525 g

Sprostite zver v sebi…!

  • Izjemno močan pre-workout
  • Močan pump efekt in fokus
  • Naval moči in energije
  • Povečanje vzdržljivosti med treningom

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Sprostite zver v sebi!

The Butcher je izjemno močan pre-workout, ki bo poskrbel za močan pump efekt, naval energije in moči ter neverjeten fokus med samo vadbo oz. treningom.

Če želite narediti zares intenziven trening in preprečiti utrujenosti, da bi vam prekrižala cilje, je The Butcher edina prava izbira. Pokažite utrujenosti zobe in pokažite, da zmorete več.

Oplemenitite svoje rezultate s popolno kombinacijo L-citrulina, L-AKG, kreatina in beta-alanina, ki bo poskrbela za naval moči in neverjeten pump, izjemno eksplozivnost ter vzdržljivost. Izdelek med drugim vsebuje tudi kofein, glukorolakton, tavrin in tirozin zaradi katerih bodo vaše mišice dodatno napolnjene s kisikom in posledično dodatno energijo.

Poskusite Butcherja in občuti moč!

 

Sestavine: Beta-alanin, arginin alfa-ketoglutarat, citrulin malat, kreatin monohidrat, tri-kreatin malat, natrijev citrat, arginin HCl, tirozin, kalcijev fosfat, magnezijev bisglicinat, tavrin, askorbinska kislina, kofein, Amaranthus Cruentus, indijski lotus, glukorolakton, kalijev klorid, nikotinska kislina, arome, barvila (E120), sladila (aspartam*, acesulfam-K) * Vsebuje vir fenilalanina. Izdelek vsebuje alergene: aspartam, ki je vir fenilalanina.

Priporočena uporaba: 1 merico izdelka (20 g) zmešajte v 300-400 ml vode in popijte 30 minut pred vabo. Ne uporabljajte izdelka najmanj 4 ure pred spanjem.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka The Butcher
Sestavine20 g% RDA
Pump insane matrica
A-AKG3500 mg
Citrulin malat2000 mg
Arginin HCL1000 mg
Natrijev citrat1500 mg
Crazy energyfusion matrica
Tirozin1000 mg
Tavrin500 mg
Kofein250 mg 
Amaranthus Cruentus250 mg
Nelumbo Nucifera250 mg
Glukuronolakton100 mg
Nikotinska kislina10 mg62,5
Lact-away matrica
Beta alanin3300 mg
Kreatin monohidrat2000 mg
Tri-kreatin malat2000 mg
Glicin1500 mg
Kalcijev fosfat900 mg
Miner-vit miks
Magnezijev bisglisinat800 mg
   od tega magnezija160 mg42,6
Vitamin C200 mg312

Dodatne informacije

Okus

Raspberry Smash, Black Raspberry, Bloody Bull, Frenzy Lime – Cola, Tropical, Zoombie ColaAkcija