Swedish The Butcher 525 g

34.99

Sprostite zver v sebi…!

  • Izjemno močan pre-workout
  • Močan pump efekt in fokus
  • Naval moči in energije
  • Povečanje vzdržljivosti med treningom
Počisti

Opis

Sprostite zver v sebi!

The Butcher je izjemno močan pre-workout, ki bo poskrbel za močan pump efekt, naval energije in moči ter neverjeten fokus med samo vadbo oz. treningom.

Če želite narediti zares intenziven trening in preprečiti utrujenosti, da bi vam prekrižala cilje, je The Butcher edina prava izbira. Pokažite utrujenosti zobe in pokažite, da zmorete več.

Oplemenitite svoje rezultate s popolno kombinacijo L-citrulina, L-AKG, kreatina in beta-alanina, ki bo poskrbela za naval moči in neverjeten pump, izjemno eksplozivnost ter vzdržljivost. Izdelek med drugim vsebuje tudi kofein, glukorolakton, tavrin in tirozin zaradi katerih bodo vaše mišice dodatno napolnjene s kisikom in posledično dodatno energijo.

Poskusite Butcherja in občuti moč!

 

Sestavine: Beta-alanin, arginin alfa-ketoglutarat, citrulin malat, kreatin monohidrat, tri-kreatin malat, natrijev citrat, arginin HCl, tirozin, kalcijev fosfat, magnezijev bisglicinat, tavrin, askorbinska kislina, kofein, Amaranthus Cruentus, indijski lotus, glukorolakton, kalijev klorid, nikotinska kislina, arome, barvila (E120), sladila (aspartam*, acesulfam-K) * Vsebuje vir fenilalanina. Izdelek vsebuje alergene: aspartam, ki je vir fenilalanina.

Priporočena uporaba: 1 merico izdelka (20 g) zmešajte v 300-400 ml vode in popijte 30 minut pred vabo. Ne uporabljajte izdelka najmanj 4 ure pred spanjem.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka The Butcher
Sestavine 20 g % RDA
Pump insane matrica
A-AKG 3500 mg
Citrulin malat 2000 mg
Arginin HCL 1000 mg
Natrijev citrat 1500 mg
Crazy energyfusion matrica
Tirozin 1000 mg
Tavrin 500 mg
Kofein 250 mg  
Amaranthus Cruentus 250 mg
Nelumbo Nucifera 250 mg
Glukuronolakton 100 mg
Nikotinska kislina 10 mg 62,5
Lact-away matrica
Beta alanin 3300 mg
Kreatin monohidrat 2000 mg
Tri-kreatin malat 2000 mg
Glicin 1500 mg
Kalcijev fosfat 900 mg
Miner-vit miks
Magnezijev bisglisinat 800 mg
   od tega magnezija 160 mg 42,6
Vitamin C 200 mg 312

Dodatne informacije

Okus

Raspberry Smash, Black Raspberry, Bloody Bull, Frenzy Lime – Cola, Tropical, Zoombie ColaAkcija

0