Ni na zalogi

Swedish Imunno Support System 400 g

Uravnotežena formula za zdrav imunski sistem

  • Kompleksna formula z izjemnim delovanjem
  • Vsebuje vitamin C in D3 ter Beta glukan
  • Močna podpora vašemu imunskemu sistemu

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Immuno Support System predstavlja skrbno uravnoteženo formulo, ki je posebej namenjena podpori vašega imunskega sistema!

Sam imunski sistem je namreč temelj zdravja in dobrega počutja, potrebno pa je poskrbeti, da kljub fizičnim naporom in različnih obolenjem, tudi v času viroz in prehladov, ostane močan.

Formula med drugim vsebuje vitamin C, antioksidant, ki pomaga zmanjševati utrujenost, ščiti celice pred oksidativnim stresom ter prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno aktivnostjo in po njej.

Vsebuje tudi vitamin D3, ki prispeva k normalnemu delovanju mišic in imunskega sistema, dodan pa je še cink. Ta prispeva k normalni ravni testosterona in sintezi beljakovin, seveda pa ravno tako k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Aminokislina L-Glutamin, ki je za naše telo temeljna, predstavlja približno 60% aminokislin v naši mišični masi, tekom fizičnega napora oz. različnih aktivnosti, pa se njegova raven v telesu drastično zniža. S tem je telo podvrženo katabolični degradaciji oz. katabolizmu. Povečan vnos aminokisline L-Glutamin po različnih in številnim izpovedih športnikom tudi pomaga, da se izognejo padcu odpornosti in prehladu, dokazano pa je, da Glutamin izboljšuje delovanje črevesne sluznice in tako prispevajo k stabilizaciji imunskega sistema.

Izjemno pomemben je tudi Lizin, esencialna aminokislina, ki ji pripisujejo protivirusne lastnosti in se uspešno uporablja proti ranicam, ki jih povzroča herpesvirus, me smemo pa pozabiti na Beta-1,3 glukan, ki se že vrsto let uporablja za podporo imunskemu sistemu. Beta-1,3 glukan munski sistem ščiti na način, da podpira sposobnost naših naravnih celic (prva obrambna linija telesa).

Immuno Support System torej predstavlja osnovo vašega treninga in počutja, saj je ravno zdravje tisto, ki vam omogoča aktivnost in ključ do rezultatov ter uspeha.

 

Sestavine: L-glutamin, L-lizin, Wellmune ® WGP Beta (1,3) (1,6) glukan (iz Sacchromyces cerevisiae), askorbinska kislina (vitamin C), cink glukonat, vitamin D3, jabolčna kislina, aroma,       barvila (E-101), sladila (E-951*, E950).   * Vsebuje vir fenilalanina.

Priporočena uporaba: 1 merico izdelka oz. 13 g zmešajte v kozarec vode in popijte.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Immune Support System
Sestavine13 gPDV% 
L-Glutamin4000 mg 
Lizin3000 mg 
Vitamin C1000 mg1250 
Wellmune ® WGP250 mg 
Cink Glukonat20 g200 
Vitamin D312,5 mcg250 

 

Dodatne informacije

Okus

LemonadeAkcija