Swedish Hitman - Kill The Gym 500 g | Strong.si

Swedish Hitman – Kill The Gym 500 g

34.99

  • Eden najmočnejših pre-workoutov na tržišču
  • Močan pump-efekt in fokus med treningom
  • Povečanje moči z dolgotrajnim delovanjem
Počisti

Opis

Pripravljeni na nekaj novega! Na nekaj, kar je bilo razvito posebej za vse, ki si želijo najboljših rezultatov in napredka.

Tu je Hitman “Kill the Gym”, pre-workout, ki je bil razvit v edinstvenem sodelovanju s Christoferjem Noberjem, enim najboljših švedskih bodybuilderjev…

To, da ste med treningom fokusirani in date vse od sebe še zdaleč ni vedno samoumevno, je pa definitivno želja vsakogar, ki želi občutiti rezultate in napredek. Ravno zaradi tega smo posebej za vas razvili izdelek, ki vam bo pomagal povečati motivacijo in zbuditi neverjeten občutek moči, ravno tako pa iztisniti več ponovitev kot prej. Zaradi Hitmana boste telovadnico zapustili šele takrat, ko mišicam dejansko ne bo preostalo več moči.

Za najboljše smo izbrali dejansko najboljše…tisto, kar vam bo dalo tako psihični kot tudi fizično moč ter sposobnost stopiti stopničko višje. Nič več dvoma o tem ali nadaljevati s treningom, temveč le močan fokus, ki vas popelje do cilja.

Hitman sicer vsebuje poznane snovi, kot so citrulin malat, beta-ananin in arginin alfa-ketoglutarat, ki ustvarjajo edinstven pump efekt, poleg tega pa tudi posebno mešanico holin bitartrata, acetil L-karnitina, huperzina A, shizandre ter tirozina za stabilen močan in stabilen fokus. Visoka vsebnost kofeina v Hitmanu prispeva prepotrebno energijo, ki omogoča intenzivnost treninga , četudi ste utrujeni ali na dieti.

Navodila za odmerjanje: Pred vadbo vzemite 2 merici s 3-4 dl vode. Nikoli ne prekoračite priporočenega odmerka in se izogibajte vnosu pozno ponoči.

 

Sestavine: arginin alfa-ketoglutarat, beta-alanin, tri-kreatin malat, citrulin malat, trikalcijev fosfat, acetil l-karnitin, kreatin monohidrat, holin bitartrat tirozin, tavrin natrij citrat, magnezijev citrat, kitajska magnolija (Schizandra vin-kinensis), vitamin C (skorbinska kislina), kofein, arktični koren (Rhodiola rosea), kalijev klorid, glukuronolakton, vitamin B3 (nikotinska kislina), huperzin A (Huperzia serrata [zunanji deli]), arome, sredstva proti sprijemanju (E341, E470b, E551, E953), barvilo (E-120), sladila (E950, E951*). *Vsebuje vir fenilalanina.

Priporočena uporaba: 2 merici izdelka (25 g) zmešajte v 300 ml vode in popijte 30 minut pred vabo.

Opozorilo: Izdelek vsebuje visok odmerek kofeina (300 mg/25 g). Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Hitman “Kill the Gym”
Sestavine25 g% RDA
Pump matrica
A-AKG3500 mg
Citrulin malat2000 mg
Kalijev klorid200 mg
Lacto block matrica
Beta Alanin3500 mg
Tri-kreatin malat3000 mg
Tri-kalcijev fosfat2000 mg
Kreatin monohidrat1000 mg
Deep focus matrica 
Acetil L-karnitin1500 mg
Tirozin1000 mg
Holin bitartrat1000 mg
Kitajska magnolija (Schisandra Chinensis)500 mg
Arktični koren (Rhodiola rosea)250 mg
Huperzin A200 mcg
Energy fusion matrica
Tavrin750 mg
Kofein300 mg
Glukuronolakton100 mg
Mineralno-vitaminska mešanica
Magnezijev citrat600 mcg
   od tega magnezij200 mg53
Vitamin C (askorbinska kislina)200 mg250
Vitamin B3 (nikotinska kislina)10 mg62,5

Dodatne informacije

Okus

Crazy Mango, Strawberry – KiwiAkcija

Ob nakupu nad 50 € Vas bo v košarici pričakalo darilo!
Ob nakupu nad 50 € Vas bo v košarici pričakalo darilo!
0