Swedish Fucked Up Head Shot 100 ml

2.00

Pravi Head Shot…za vse, ki si upajo!

  • Hitro in močno delovanje
  • Izjemno učinkovit
  • Čista sestava za popolno delovanje
  • Za najboljše rezultate
Počisti

Opis

Ste že poskusili enega najboljših pre-workoutov in to v tekoči obliki!

Fucked Up Head Shot pomeni izbruh moči in energije z močnim Pump efektom!

Njegova neverjetna in popolna sestava vas bo definitivno presenetila in z delovanjem, kot ga še niste občutili, tudi prepričala. Nič več vas ne bo odvrnilo od najboljših treningov in nobena utrujenost vam ne bo več prekrižala ciljev, ki ste si jih zadali.

Poleg sestavin, ki ste jih sicer vajeni v klasičnih pre-workoutih, je Fucked Up Shot obogaten z drugačnimi sestavinami, ki skupaj vplivajo na izjemno povečanje moči, energije ter pump efekta, ki ga spremlja izjemen fokus.

Preizkusite ga in ugotovite zakaj ravno Head Shot!

Sestavine: voda, citrulin di-malat, beta alanin, arginin HCL, betain (tri-metil glicin), acetil L-karnitin, konzervanski (jabolčna kislina, natrijev benzoat, kalijev sorbat), kofein, aroma, L-teanin, sladila (aspartam*, acesulfam K), piperin, barvila (zeleno jabolko (E101, E-131), kisla kola (E-150c) *vsebuje vir fenilalanina.

Priporočena uporaba: Popijte 1 plastenko (shot) 15 -30 minut pred vadbo.  Zaradi močne koncentracije izdelka začnite z uporabo polovičnega odmerka. V izogib težavam s spanjem, izdelka ne uporabljajte vsaj 6 pred spanjem.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Fucked Up Head Shot
Sestavine 100 ml % RDA
Beta alanin 2000 mg
Citrulin di-malat 2000 mg
Arginin HCL 1000 mg
Beatain 1000 mg
Acetil L-karnitin 500 mg
Kofein 300 mg
Teanin 100 mg
Izvleček črnega popra (95% Piperin) 2 mg

Dodatne informacije

Okus

Green Apple, Sour Cola

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Swedish Fucked Up Head Shot 100 ml”


Akcija

0