Swedish Creavolution 500g

22.80

 

  • Popolna kreatinska formula
  • Več moči in boljša eksplozivnost
  • Hitro delovanje in vidni rezultati

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: 689-1 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Kreatin . . . eno najbolj prepoznavnih prehranskih dopolnil, ki definitivno poskrbi za povečanje moči in eksplozivnost ter lažje pridobivanje mišične mase.

Najdemo ga v rdečem mesu, telo pa ga potrebuje za energijo in aktivnost.

Po mnenju EFSA (Evropske agencije za varnost hrane) lahko vnos 3 g kreatina dnevno pri ponavljajočih se kratkotrajnih in visoko intenzivnih treningih poveča telesno zmogljivost, s tem pa lažje pridemo do želenih ciljev in zadanih rezultatov.

Creavolution je neverjetna kreatinska formula, ki združuje kar 5 različnih oblik kreatina, te pa v medsebojni povezavi poskrbijo za neverjeten učinek in vidne rezultate. Gre za tri-kreatin malat, kreatin monohidrat, kreatin citrat, kreatin piruvat in Crea PHTM.

Vse oblike kreatina, ki jih Creavolution vsebuje so dovoljenje in dobro proučene, kar je pomembno s stališča varnosti uporabe za posameznika oz. uporabnika.

Creavolution poleg naštetih snovi vsebuje tudi esencialno aminokislino L-Levcin, ne vsebuje pa nepotrebnih ogljikovih hidratov in polnil, temveč le aktivne snovi.

Izdelek se med drugim lahko pohvali še z dodatnim puferskih sistemom (pufer je snov, ki uravnava kislost oz. bazičnostraztopin), zaradi katerega je alkalen in zato manj občutljiv na želodčno kislino.

Creavolution je zaradi tega kot nalašč za športnike, ki želijo povečati eksplozivnost in zmanjšati nastajanje mlečne kisline ter hkrati povečati moč, ki jo potrebujejo za uspešen trening.

Izdelek je v obliki prahu iz katerega zmešamo zares okusen napitek, s tem pa primeren tudi za tiste, ki ne marajo dodatkov v obliki kapsul. Zmešate ga lahko tudi v svoj pre-workout izdelek.

 

Sestavine: Tri-kreatin malat, kreatin monohidrat, kreatin citrat, kreatin piruvat in Crea PHTM, inulin, L-levcin, sredstva proti strjevanju (kalcijev fosfat,  magnezijev stearat. silicijev dioksid, izomalt), natrijev bi-karbonat, arome, barvila (riboflavin, brilijant modra), sladila (kalijev acesulfam, aspartam*)        * Vsebuje vir fenilalanina.

Priporočena uporaba: 1 merico izdelka (9 g) zmešajte z vodo in popijte takoj po treningu. Po potrebi zmešajte s hitrimi ogljikovimi hidrati.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Swedish Creavolution
Sestavine9 g% PDV
Penta Creatine formula*7600 mg
Tri kreatin malat
Kreatin monohidrat
Kreatin piruvat
Kreatin citrat
Crea PHTM
Vsebnost čistega kreatina6000 mg

Dodatne informacije

Okus

Apple, MangoAkcija