Ni na zalogi

Swedish Crazy 8 260 g

  • Kar 8 različnih stimulansov
  • Povečanje moči in vzdržljivosti
  • Močan fokus med treningom

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Opis

Dobrodošli v novi dobi pre-workout izdelkov!

Poznano je, da je ravno Swedish Supplements eno izmed podjetij, ki ima izjemno tradicijo s področja razvoja najboljših pre-workout izdelkov, tudi tokrat pa vas presenečamo z novo in edinstveno formulo za povečanje energije, fokusa, moči ter vzdržljivosti.

Predstavljamo vam Crazy 8, ki vsebuje kar osem različnih stimulansov, kateri delujejo povezano oz. sinergično. Ta popolna formula deluje od prvega odmerka dalje, njena posebnost pa so različni viri kofeina pridobljenega iz različnih rastlin. Vsak od njih ima drugačen značaj oz. delovanje, vendar pa skupaj delujejo močno poživljajoče.

Za boljši fokus in povečanje energije med drugim skrbijo holin bitartrat, l-tirozin in tavrin, dodan pa jim je tudi tavrin, ki med drugim deluje kot antioksidant in ima učinek zniževanja kortizola in s tem deluje na zmanjšanje utrujenosti.

Citrulin, poskrbi za povečanje ravni arginina v krvi, sprošča dušikov oksid in spodbuja rastni hormon, poleg vzdržljivosti pa obnavlja ugodno intramuskularno vrednost PH ter izboljšuje okrevanje.

Tudi beta-alanin ima svoj pomen, saj preprečuje nastajanje mlečne kisline, s tem pa povečuje vzdržljivost. Občutek bodikanja, ki počasi ob redni uporabi izginja, daje znak delovanja te amino kisline, vendar pa manj bodikanja s časom ne pomeni prenehanje delovanja.

Lahko bi še naštevali, vendar vam rajši svetujemo, da enostavno poskusite Crazy 8 in sami delite to neverjetno in zavidljivo izkušnjo.

 

Sestavine: L-citrulin di-malat, beta alanin, tavrin, l-tirozin, holin bitartrat, jabolčna kislina, tri-kalcijev fosfat, brezvodni kofein, teobromin, kola oreščki (Cola nitida), arome, izvleček zelenega čaja 40% (Camellia Sinensis), izvleček listov yerba mate, l-teanin, izvleček semen guarane 22% (Paullinia cupana), izvleček semen zelene kave (Coffea Arabica), vitamin B3 (nikotinska kislina), vitamin B12 (cianokobalamin), sladila (E950, E955), barvila (E131).

Priporočena uporaba: 3/4 merice (15 g) izdelka zmešajte v 300 ml vode in popijte 30 minut pred vabo. Ne uporabljajte izdelka najmanj 6 ure pred spanjem.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Crazy 8
Sestavine10 g% RDA
Power matrica4000 mg
L-Citrulin DL-malat2000 mg
Beta Alanin2000 mg
Focus matrica3500 mg
Tavrin2000 mg
L-Tirozin750 mg
Holin bitartrat750 mg
Crazy 8 Stim matrica937 mg
Izvleček zelenega čaja (40% kofeina)187 mg
Brezvodni kofein175 mg 
Izvleček guarane (22% kofeina)130 mg
Izvleček semen zelene kave100 mg
Izvleček kakava (10% teobromina)100 mg
Izvleček oreščka Kole100 mg
Izvleček listov yerba mate75 mg
L-Teanin70 mg
Vitaminska mešanica11 mg
Vitamin B3 (Niacin)10 mg62
Vitamin B12 (Cianokobalamin)1000 mcg400

Dodatne informacije

Okus

Pineapple & Passionfruit, WatermelonAkcija