Ni na zalogi

Swedish Bloody Pump 500 g

Občuti Moč in pravi Pump…!

  • Inovativna formula za močan pump
  • Popolnoma brez kofeina in stimulansov
  • Vsebuje kar 4 g Citrullin malata
  • Hitro delovanje z izjemnim učinkom

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Bloody Pump…popoln izdelek za tiste, ki želijo izboljšati rezultate!

Povečajte fokus in moč ter odtrenirajte svoj najboljši trening brez tegob, ki vam jih morda povzroča kofein in drugi stimulansi. Izdelek kljub svojemu močnemu delovanju in izjemnem pump efektu ne vsebuje kofeina, kar pomeni, da po njegovi uporabi in dokončanem treningu lahko mirno zaspite ter spočijete utrujene mišice.

Gre za prvovrsten izdelek, ki ga predstavljamo po dolgotrajnem razvoju, s ponosom pa lahko trdimo, da s pomočjo številnih mehanizmov, ki vplivajo na nastanek dušikovega oksida v krvnih žilah, prinaša izjemen pump in povečanje moči.

Poleg tega Bloody Pump vsebuje snovi, katerih naloga je zavreti nastanek mlečne kisline, s čimer povečuje vzdržljivost in posledično boljši trening, več fokusa in boljše rezultate.

Njegova uporaba povzroči tako imenovano “razširitev žil”, s povečanjem volumna krvi skozi mišično tkivo pa prinaša koristi, kot je povečan transport kisika in hranil, glukoze itd.

 

Sestavine: sredstva proti sprijemanju (E341, E470b, E551, E953, citrulin DL-malat, Glycopump® (glicerol monosterat), tri-metil glicin, beta-alanin, citrulin, arginin alfa ketoglutarat, L-tirozin, askorbinska kislina, tavrin, sladila (aspartam*, acesulfam-K), arome, tri-kalijev citrat, L-glutation, izvleček zelenega čaja (Camellia sinensis), kurkumin (Curcuma longa), izvleček grozdnih semen (Vitis vinifera), barvilo (E160a), nikotinska kislina. *vsebuje vir fenilalanina.

Priporočena uporaba: 1 odmerek izdelka (25 g) zmešajte v 2 – 3 dl hladne vode in popijte pred vadbo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Bloody Pump
Sestavine 25 g
Citrulin malat 4 g  
Glycopump 4 g  
Beta alanin 3 g  
Arginin 2 g  
L-Tirozin 1 g  
Tavrin 500 mg  
Vitamin C 500 mg  
Kalijev citrat 300 mg  
L-Glutamin 300 mg  
Zeleni čaj 300 mg  
Kurkumin 100 mg
Izvleček grozdnih semen 100 mg  
Niacin 10 mg

Dodatne informacije

Okus

Peach MangoAkcija

0