Swedish Bloody Pump 500 g | Strong.si

Swedish Bloody Pump 500 g

34.99

Občuti Moč in pravi Pump…!

  • Inovativna formula za močan pump
  • Popolnoma brez kofeina in stimulansov
  • Vsebuje kar 4 g Citrullin malata
  • Hitro delovanje z izjemnim učinkom
Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Oznaka:

Opis

Bloody Pump…popoln izdelek za tiste, ki želijo izboljšati rezultate!

Povečajte fokus in moč ter odtrenirajte svoj najboljši trening brez tegob, ki vam jih morda povzroča kofein in drugi stimulansi. Izdelek kljub svojemu močnemu delovanju in izjemnem pump efektu ne vsebuje kofeina, kar pomeni, da po njegovi uporabi in dokončanem treningu lahko mirno zaspite ter spočijete utrujene mišice.

Gre za prvovrsten izdelek, ki ga predstavljamo po dolgotrajnem razvoju, s ponosom pa lahko trdimo, da s pomočjo številnih mehanizmov, ki vplivajo na nastanek dušikovega oksida v krvnih žilah, prinaša izjemen pump in povečanje moči.

Poleg tega Bloody Pump vsebuje snovi, katerih naloga je zavreti nastanek mlečne kisline, s čimer povečuje vzdržljivost in posledično boljši trening, več fokusa in boljše rezultate.

Njegova uporaba povzroči tako imenovano “razširitev žil”, s povečanjem volumna krvi skozi mišično tkivo pa prinaša koristi, kot je povečan transport kisika in hranil, glukoze itd.

 

Sestavine: sredstva proti sprijemanju (E341, E470b, E551, E953, citrulin DL-malat, Glycopump® (glicerol monosterat), tri-metil glicin, beta-alanin, citrulin, arginin alfa ketoglutarat, L-tirozin, askorbinska kislina, tavrin, sladila (aspartam*, acesulfam-K), arome, tri-kalijev citrat, L-glutation, izvleček zelenega čaja (Camellia sinensis), kurkumin (Curcuma longa), izvleček grozdnih semen (Vitis vinifera), barvilo (E160a), nikotinska kislina. *vsebuje vir fenilalanina.

Priporočena uporaba: 1 odmerek izdelka (25 g) zmešajte v 2 – 3 dl hladne vode in popijte pred vadbo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Bloody Pump
Sestavine25 g
Citrulin malat4 g 
Glycopump4 g 
Beta alanin3 g 
Arginin2 g 
L-Tirozin1 g 
Tavrin500 mg 
Vitamin C500 mg 
Kalijev citrat300 mg 
L-Glutamin300 mg 
Zeleni čaj300 mg 
Kurkumin100 mg
Izvleček grozdnih semen100 mg 
Niacin10 mg

Dodatne informacije

Okus

Peach MangoAkcija

0