Akcija! Ni na zalogi

Real Pharm Tyrosine 90 kapsul

9.99

  • Boljša vzdržljivost in več motivacije
  • Pozitiven vpliv na izgubo odvečne maščobe
  • Za boljše počutje in mentalno zdravje

Ni na zalogi

Opis

Tirozin je ena od osnovnih aminokislin in hkrati endogena aminokislina, ki je telo po navadi ne proizvaja v zadostnih količinah. Ravno zaradi tega jo je potrebno v telo dodatno vnašati na drugačne načine, torej s prehranskimi dopolnili, kot je Real Pharmov Tirozin v obliki kapsul.

Tirozin sicer v našem telesu skrbi za pravilno delovanje različnih procesov ter za samo zdravje, pozitivno pa vpliva tudi na splošno počutje, boljše razpoloženje ter mentalno zdravje, s čimer pospešuje motivacijo.

Potrebe fizično oz. športno aktivnih po tej aminokisline velikokrat odstopajo od povprečnega posameznika, ravno zaradi tega pa je kot že rečeno Tirozin potrebno dodatno vnesti v telo in poskrbeti, da ne pride do pomanjkanja. Gre namreč za glavni predhodnik dopamina, epinefrina in noradrenalina, kar lahko neposredno vpliva na splošno sposobnost in počutje.

Poleg tega L-tirozin pozitivno vpliva ne zmanjšanje utrujenost in sodeluje v metaboličnih procesih, torej predstavlja tudi odlično izbiro za vse, ki želijo hitreje in učinkoviteje izgubiti odvečne maščobe.

Ob njegovi uporabi boste hitro opazili učinke na področju vzdržljivosti in učinkovitosti ter lažjem oblikovanje postave, kar definitivno prinaša dodatno  zadovoljstvo.

 

Sestavine: L-tirozin, sredstvo proti strjevanju (magnezijev stearat), kapsula (želatina, barvilo (titanov oksid)).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 kapsulo dnevno skupaj s kozarcem vode.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Pharm Tyrosine
Sestavine1 kapsula 
L-Tirozin500 mg


Akcija