Akcija! Ni na zalogi

Real Pharm Sleep Well 90 tablet

14.77

Ni na zalogi

Opis

Dejstvo je, da ima človeško telo, ki je izpostavljeno nenehnemu stresu in fizičnim ter psihičnim naporom, težave z regeneracijo.

Ravno zaradi tega je Real Pharm izdelal posebno formulo imenovano Sleep Well, gre pa za kombinacijo vitaminov in mineralov, ki v pravilnih razmerjih skupaj delujejo na telo. Sleep Well tako omogoča odlično regeneracijo in pa neprekinjen spanec, ki seveda močno pripomore k sami regeneraciji, pa tudi boljšemu počutju.

Sestavljajo ga magnezij, cink, L-triptofan, L-teanin, melatonin, GABA (gama-aminobutirna kislina) ter številne druge spodaj naštete aktivne sestavine, ki so kot rečeno izjemno pomembne za samo regeneracijo in boljši spanec.

Magnezij – element, ki podpira pravilno presnovo energije in lajša simptome utrujenosti, pomeni pa tudi jamstvo za ravnotežje elektrolitov v telesu. Njegove glavne naloge so podpora proizvodnje energije in sinteze beljakovin ter podpora pri regeneraciji, predvsem v času počitka po napornih vadbah.

Cink – element, potreben za sintezo beljakovin in rast celic. Aktivno sodelouje pri številnih transformacijah in presnovnih reakcijah. Njegova prisotnost v izdelku je pomembna zaradi pozitivnega delovanja na pomirjanje živčnega in žilnega sistema, optimizacije krbnega tlaka, delovanja srca in srčnega utripa. Pomaga pri regeneraciji in obnovi, tako fizični kot tudi psihični.

L-triptofan – ena izmed eksogenih aminokislin, ki sodeluje pri sintezi beljakovin, poleg tega pa deluje kot predhodnik serotonina (»hormona sreče«). Zaradi tega posredno vpliva na naše pozitivno razpoloženje, počutje in apetit. Poleg tega vpliva na proizvodnjo melatonina, hormona, ki je odgovoren za spanje ter podporo imunskega sistema.

L-teanin – aminokislina, ki jo najdemo v listih zelenega čaja, ima pa sproščujoče lastnosti in pomirja živčno napetost. Prav tako podpira koncentracijo.

Melatonin – hormon, ki ga proizvaja epifiza, njegovo pomanjkanje pa negativno vpliva na kakovosten spanec. Prisotnost te sestavine v prehranskem dopolnilu pozitivno vpliva na boljši spanec, izboljšanje počutja, dodatno pa pozitivno vpliva na preprečevanje prebujanja med spanjem in in slabega razpoloženja.

Gama-aminobutirna kislina (GABA) – aminokislina, ki podpira pravilno regeneracijo in pozitivno deluje na sproščanje. Njena pomembna prednost je pozitiven vpliv na lajšanje prekomerne razdražljivosti, kar omogoča umirjanje telesa. Njeno delovanje krepi teanin, ki je tudi prisoten v izdelku.

Izvleček ovsa – sestavina s pomirjujočimi lastnostmi za podporo rekonstrukcije možganskih celic. Uporablja se tudi zaradi pozitivnega vpliva na izboljšanju spolnega življenja.

Izvleček hmelja – priljubljen zeliščni izvleček, ki se uporablja za lajšanje živčne napetosti, pozitivno pa naj bi vplival tudi na to, da lažje zaspimo. Pozitivno naj bi deloval tudi na izboljšanje apetita.

Izvleček Melise – običajno se uporablja za pomiritev živcev, lajšanje stresa ter pomiritev in sprostitev. Pozitivno naj bi vplival na kognitivne funkcije, izboljšanje spomina in zagotavljanje mirenega ter kakovostnega spanca. Sicer se ga uporablja tudi za lajšanje prebavnih težav.

Ekstrakt žafrana – pozitivno naj bi vplival na antidepresivne lastnosti, izboljševal razpoloženje ter podpiral zdravljenje nespečnosti. Omogoča boljšo koncentracijo, pozitivno vpliva na libido, podpira motivacijo in izboljšuje počutje.

Piridoksin hidroklorid – oblika vitamina B6 za podporo energetskega metabolizma. Izjemnega pomena je za zdravje živcev in možganov.

 

Torej…preženite težave s spancem in napolnite svoje telo z energijo. Le spočito bo delovalo kot mora, vi pa se boste bolje počutili.

 

Sestavine: magnezij citrat (magnezijeve soli citronske kisline), sredstva za povečanje prostornine (celuloza, rižev škrob), navadni oves (Avena sativa L.) standardiziran na 7% flavonoidov, L-teanin, L-triptofan, Gama-aminobutirna kislina (GABA), cink laktat, balzam (Melissa officinalis L.) izvleček standardiziran na 2% balzamičnih olj, hmelj (Humulus Lupulus L.) izvleček DER 10:1, sredstva proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), žafran (Crocus sativus L.) izvleček standardiziran na 5% crocinov, piridoksin hidroklorid (vitamin B6), melatonin.

Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (2 tableti) dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Muscle Care Joint Care
Sestavine1 odmerek (2 tableti)PDV %
Magnezij120 mg32
Cink15 mg150
L-triptofan100 mg
L-teanin100 mg
Melatonin1 mg
GABA100 mg
Izvleček navadnega ovsa (7% flavonoidov)100 mg
Izvleček hmelja (DER 10:1)50 mg
Izvleček Melise (2% balzamičnih olj)50 mg
Izvleček žafrana (5% crocinov)30 mg
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid)2 mg


Akcija