Ni na zalogi

Real Pharm Ashwagandha 100% 90 tablet

12.99

Za pomiritev in boljše počutje

  • Izjemni učinki na razpoloženje
  • Pozitiven vpliv na pomirjanje
  • Močan živčni sistem

Ni na zalogi

Opis

Real Pharm Ashwagandha je prehransko dopolnilo, ki temelji na vrhunskem izvlečku Ashwagandhe, ki je v ajurvedi oz. ajurvedski medicini že dolgo poznana in cenjena. Ima namreč izjemne pozitivne učinke na naše razpoloženje in na revitalizacijo centralnega živčnega sistema, vse bolj pa se njena raba uveljavlja tudi pri nas.

Imenujejo jo tudi Indijki ginseng, njeno delovanje pa pozitivno vpliva na pomiritev in blaženje depresije. Poleg tega naj bi pozitivno vplivala na lajšanje tesnobe in krepitev imunskega sistema, ki se tako lažje brani proti stresu. Ashwagandha skratka skrbi za izboljšanje splošnega počutja in nas polni z energijo, poleg naštetega pa poskrbi za bolj kvaliteten in mirnejši spanec.

Za Ashwagandho sicer na splošno velja, da pozitivno vpliva na:

  • povečano možgansko delovanje
  • blaženje vsakdanjega stresa
  • blaženje bolečin in nastalih vnetij
  • povečanje spolne sle in plodnost obeh spolov
  • upočasnjevanje procesov staranja

Zaradi svojih pozitivnih učinkov oz. delovanje na različnih področjih se jo priporoča predvsem tistim, ki si želijo na zdrav in naraven način pomagati pri premagovanju stresa, pomanjkanju spolne sle, v menopavzi in izboljšanju spomina, pa tudi izboljšanju koncentracije ter storilnosti, povečanju odpornosti itd.

 

Sestavine: Izvleček ašvagande (Withania somnifera), polnila (celuloza, krompirjev škrob), sredstva proti sprijemanju (kalcijev fosfat, magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno skupaj z vodo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Ashwagandha 100%
Sestavine1 tableta
Izvleček Ashwagandhe (Withania somnifera)300 mg


Akcija