Real Osteo Complete 60 tablet

9.12

Naraven vir kalcija
Za močne in zdrave kosti
Dodatek vitamina D in K

Ni na zalogi

Opis

Želite imeti močne in zdrave kosti! Mi vam ponujamo rešitev.

Izdelek Osteo Complete namreč vsebuje kemično spojino imenovano kalcijev karbonat, ki je sestavljena iz kalcija, ogljika in kisika. Glavni vir te spojine so morski organizmi, kot so korale, raki in mehkužci, katerih običajna zaščitna struktura je lupina.  Kalcijev karbonat, ki ga vsebuje Osteo Complete prihaja sicer iz posebnih morskih školjk, izdelku pa je dodan še vitamin D, ki pomaga pri pravilni absorpciji kalcija in fosforja, torej pomaga ohranjati ustrezno raven kalcija v krvi.

Sam kalcijev karbonat je kot prehransko dopolnilo mnogokrat predpisan tistim, katerih prehrana ne vsebuje dovolj kalcija, enega najpomembnejših mineralov v telesu, saj nizka raven le-tega lahko škoduje okostju. Človeško telo kalcij potrebuje za izgradnjo in vzdrževanje močnih kosti, več kot 99% kalcija pa je v telesu je shranjeno v kosteh in zobeh. V krvnem obtoku kalcij služi pošiljanju živčnih signalov, sproščanju hormonov, kot je inzulin, pa tudi uravnavanju kontraktilnosti mišic in krvnih žil. Če telo kalcija ne dobi v zadostni meri ga pričenja jemati iz kosti in zob, s čimer pa tako kosti kot tudi zobe lahko znatno  oslabi.

Pomanjkanje kalcija v telesu z leti lahko privede do osteoporoze, tej pa so mnogo bolje kot moški podvržene ženske. Ravno zaradi tega mnogi zdravniki priporočajo jemanje kalcijevih dopolnil, zlasti po obdobju menopavze. Jemanje tovrstnih dopolnil v obdobju menopavze lahko ženskam pomaga preprečevati izgubo kostne gostote, ki je sicer lahko posledica zmanjšanja estrogena.

Torej…ne pozabite na svoje zdravje in poskrbite za kosti. Telo vam bo hvaležno.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Osteo Complete
Aktivne sestavine1 tabletaPDV %
Vitamin K (vitamin K2 MK7)75 mcg100
Vitamin D25 mcg500
Kalcijev karbonat (iz morskih školjk)1320 mg
   od tega kalcija500 mg62,5

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Osteo Complete 60 tablet”


Akcija