Ni na zalogi

Real L-Carnitine 1500 Liquid 500 ml

12.78

Stavite na kakovost in ne tvegajte

  • Pozitiven vpliv na učinkovito izgubo odvečne maščobe
  • Pozitivni učinki na pospešeno delovanje metabolizma
  • Vpliv na boljše delovanje živčnega sistema
  • Močan antioksidant

 

Ni na zalogi

Opis

Real Pharm L-Carnitine 1500 Liquid z zelenim čajem je edinstven izdelek, ki poleg izjemno koristnega L-Carnitina vsebuje še zeleni čaj, pa tudi vitamina B1 in B6.

Izdelek je zaradi svoje tekoče oblike in posledično še boljše absorpcije ter delovanja izjemno zaželen med aktivnimi ljudmi kot tudi profesionalni športniki, saj njegova formula ne pomeni le pozitivnega učinka na uravnavanje telesne teže, temveč tudi na osnovne metabolične procese, kar hkrati pozitivno vpliva na generalno počutje!

Ob uporabi Real L-Carnitina 1500 Liquid boste rezultate lahko zaznali precej hitro ter občutili dodatno energijo. To pa še ni vse. Njegovo delovanje ni omejeno le na opisane učinke. Med drugim zaradi dodanega vitamina B izdelek pozitivno vpliva na spodbujanje presnove, ščiti celice pred oksidativnim stresom in poleg izboljšanja delovanja živčnega sistema,nudi močno podporo delovanju imunskega sistema.

Stavite na kakovost? V kolikor je odgovor pritrdilen izberite Real Pharm L-Carntine 1500 Liquid.

 

Sestavine: voda, L-karnitin, sredstvo za uravnavanje kislosti (citronska kislina), sladila (ksilitol, sukraloza), konzervans (kalijev sorbat), ekstrakt listov zelenega čaja (Camellia sinensis-standardiziran na 98% polifenolov, 50% EGCG), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), vitamin B1 (tiamin hidroklorid).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (15 ml) najmanj 30 minut pred vadbo. Odmerek lahko popijete tudi razredčen z vodo.
 

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Real L-Carnitine 1500 Liquid
Sestavine1 odmerek (15 ml)   % RDA
L-Karnitin1500 mg
Izvleček listov zelenega čaja (Camellia Sinensis)15 mg
    98% polifenolov14,7 mg
    50% EGCG7,5 mg
Vitamin B1 (tiamin)3,75 mg341
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid)7,5 mg536


Akcija