Ni na zalogi

Real Immuno Protect 60 tablet

9.99

Naj bo zdravje na prvem mestu

  • Kombinacija vitamina C in D
  • Dodatek Inozina
  • Za aktiven in zdrav vsakdan

Ni na zalogi

Opis

Immuno Protect je visoko kakovosten izdelek, ki s precejšnjim odmerkom vitaminov in mineralov skrbi za izboljšanje vašega imunskega sistema.

Izdelek je pomemben tako za normalno delovanje povprečnega posameznika, kot tudi za tiste, ki vsakodnevno intenzivno trenirajo. Izboljša namreč delovanje organizma, ki ga zaščiti pred bakterijami in virusi, posledično pa torej poveča odpornost, ki pomeni več energije in boljšo vzdržljivost tekom vadbe.

Prehransko dopolnilo je torej priporočljivo za vse, želijo živeti bolj zdravo in se želijo izogniti pomanjkanju posameznih vitaminov in mineralov. Sestava izdelka je namreč skrbno preverjena in popolnoma varna za vse, po potrebi pa ga lahko uporabljajo tako mlajši kot starejši, ki želijo ojačati imunski sistem.


Sestavine: vitamin C, inozin, vitamin D, polnilo (mikrokristalna celuloza, škrob), sredstva proti sprijemanje (magnezijev stearat, silicijev  dioksid, kalcijev karbonat).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno, skupaj z vodo.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Immuno Protect
Sestavine1 tableta%RDA
Vitamin C250 mg312
Vitamin D50 mg1000
Inozin250 mg**


Akcija