Ni na zalogi

Real HMB 300 kapsul

25.56

  • Močno anti-katabolno  delovanje
  • Povečanje čiste mišične mase
  • Boljša regeneracija in povečanje vzdržljivosti

Ni na zalogi

Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Real HMB je inovativen izdelek namenjen vsem aktivnim, torej rednim obiskovalcem telovadnic in fitnesov, kot tudi tekačem, kolesarjem in drugim, ki želijo regenerirati svoje preobremenjene mišice in zmanjšati tveganje za resne poškodbe.

Osnovna lastnost HMB je njegov vpliv na postopno povečanje moči in učinkovitosti treninga, njegova uporaba pa tudi omogoča povečanje mišične mase, ki ne povzroča povečanja telesne maščobe.

Njegovo redno jemanje izboljšuje proces regeneracije mišičnega tkiva in minimizira negativne učinke napornih treningov.

Njegova največja učinkovitost se kaže pri tistih, ki izvajajo treninge moči in vzdržljivosti, saj se obe ob njegovi uporabi vidno povečata, posebej do izraza pa pride tudi njegova uporaba v fazi kardiovaskularne vadbe, kjer HMB deluje anti-katabolično in mišičje zaščiti pred škodljivih razpadom.

Učinkovitost HMB pa velja tudi za njegov vpliv na izgubo maščobnega tkiva, saj se ob njegovem jemanju le-ta zmanjša, mišice pa postanejo bolj vidne in oblikovane.

 

Sestavine: β-hidroksi-β-metilbutirat (HMB), želatina (kapsula), voda (kapsula), barvilo (titanijev dioksid).

Priporočena uporaba: Vzemite vsebino 1 kapsulo 3-krat dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real HMB
Sestavine1 kapsula3 kapsule
HMB (β-hidroksi-β-metilbutirat)800 mg2400 mg

 Akcija