Real Pharm Glutamine 500g

23.99

Ključ do zdravja…močan imunski sistem

  • Hitrejša regeneracija med vadbo in po njej
  • Za močan imunski sistem
  • Varuje organizem
Šifra: 156 Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Real Glutamine je izjemno napredno prehransko dopolnilo, ki ga odlikuje najvišja kakovost in čistost.

Znano je, da je glutamin najbolj bogata aminokislina v telesu, ki je hkrati odgovorna za zagotavljanje dušika, proizvodnjo glukoze v jetrih, imunski sistem organizma in za vzdrževanje pozitivno ravni samega dušika. Poleg tega glutamin kot prekurzor glutationa, uravnava antioksidacijsko zmogljivost telesa in je odgovoren za hitro razgradnjo prostih radikalov, s čimer učinkoviti razstruplja naš organizem.

Med intenzivno vadbo naše telo razgrajuje celične beljakovine in na tak način pridobiva potrebno količino glutamina, to pa ima za posledico povečanje porabe te pomembne aminokisline in mnogokrat tudi pomanjkanje le-te.

Real Glutamine vsebuje izjemno močan in kakovosten vir te pomembne aminokisline, ki pomaga doseči optimalno rast mišic, povečuje mišično moč in hkrati skrbi za izjemno regeneracijo. Kot rečeno tudi varuje vaše telo pred prostimi radikali (strupi) in hkrati močno jača vaš imunski sistem.

Zaradi svoje kakovosti in številnih pozitivnih učinkov je zelo priporočljiv za uporabo, predvsem pa ob intenzivnih vadbah ter v obdobju povečanega tveganja za prehlad, vročino in številne druge bolezni.

 

Sestavine: L-Glutamine.

Priporočena uporaba: 1 odmerek (5,5 g) zmešajte v 200 ml vode ali soka ter popijte do 2-krat dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Real Glutamine
Sestavine5,4 g10,8 g
L-Glutamin5 g10 g

Dodatne informacije

Okus

Lemon, Orange, Pineapple, Pure, Strawberry – Watermelon

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Pharm Glutamine 500g”


Akcija