Akcija! Ni na zalogi

Real Beef Amino 500 tablet

21.99

  • Popoln anti-katabolni učinek
  • Lažje pridobivanje mišične mase
  • Učinkovita regeneracija po vadbi

Ni na zalogi

Opis

Beef Amino je izjemno kakovosten prehranski dodatek za vse aktivne, ki želijo povečati učinke vsakega treninga, pridobiti mišično maso in zaščititi svoje mišičje pred katabolizmom.

Beef Amino je čist izdelek brez dodatkov, ki učinkovito in celovito vpliva na delovanje organizma, obremenjenega s treningi, saj vsebuje goveje beljakovine, katerih sestava odlično podpira izgradnjo mišične mase. Izdelek se tudi učinkovito in hitro absorbira s čimer omogoča optimalni odmerek aktivnih spojin, to pa na koncu pripomore k lažjemu doseganju zadanih ciljev.

Za goveje beljakovine je tudi značilno največje število aminokislin, ki so potrebne za pravilno delovanje vašega organizma, z uporabo Beef Amino pa boste zagotovili visoko biološko uporabnost aktivnih spojin in preprečili vnos dodatnih ogljikovih hidratov in maščob, ki prispevajo k povečanju holesterola v krvi. To hkrati pomeni, da ob jemanju omenjenega izdelka ne boste povečevali maščobnega tkiva, temveč lažje pridobivali čisto mišično maso ter poskrbeli za uspešno regeneracijo.

Če iščete učinkovito prehransko dopolnilo, ki vam zagotavlja vse to, torej lažje pridobivanje mišične mase ter učinkovito anti-katabolno zaščito (preprečevanje razpadanja mišičja), je Beef Amino za vas idealen.

Sestavine: hidrolizat govejih beljakovin, sredstvo za povečanje prostornine (kalcijev fosfat), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (2 tableti) 3-krat dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Beef Amino
Aktivne sestavine1 tableta2 tableti
Hidrolizat govejih beljakovin1000 mg2000 mg
Aminokislinski profil
L-Alanin182 mg
L-Arginin154 mg
L-Asparaginska kislina122 mg
Cistin2 mg
L-Glutaminska kislina226 mg
Glicin372 mg
Histidin20 mg
Hidroksiprolin206 mg
L-Izolevcin36 mg
L-Levcin78 mg
L-Lizin76 mg
L-Metionin20 mg
L-Fenilalanin48 mg
L-Prolin228 mg
L-Serin68 mg
L-Treonin42 mg
L-Tirozin18 mg
L-Valin62 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Beef Amino 500 tablet”


Akcija