Real Beef Amino 500 tablet

27.97

  • Popoln anti-katabolni učinek
  • Lažje pridobivanje mišične mase
  • Učinkovita regeneracija po vadbi
Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Beef Amino je izjemno kakovosten prehranski dodatek za vse aktivne, ki želijo povečati učinke vsakega treninga, pridobiti mišično maso in zaščititi svoje mišičje pred katabolizmom.

Beef Amino je čist izdelek brez dodatkov, ki učinkovito in celovito vpliva na delovanje organizma, obremenjenega s treningi, saj vsebuje goveje beljakovine, katerih sestava odlično podpira izgradnjo mišične mase. Izdelek se tudi učinkovito in hitro absorbira s čimer omogoča optimalni odmerek aktivnih spojin, to pa na koncu pripomore k lažjemu doseganju zadanih ciljev.

Za goveje beljakovine je tudi značilno največje število aminokislin, ki so potrebne za pravilno delovanje vašega organizma, z uporabo Beef Amino pa boste zagotovili visoko biološko uporabnost aktivnih spojin in preprečili vnos dodatnih ogljikovih hidratov in maščob, ki prispevajo k povečanju holesterola v krvi. To hkrati pomeni, da ob jemanju omenjenega izdelka ne boste povečevali maščobnega tkiva, temveč lažje pridobivali čisto mišično maso ter poskrbeli za uspešno regeneracijo.

Če iščete učinkovito prehransko dopolnilo, ki vam zagotavlja vse to, torej lažje pridobivanje mišične mase ter učinkovito anti-katabolno zaščito (preprečevanje razpadanja mišičja), je Beef Amino za vas idealen.

Sestavine: hidrolizat govejih beljakovin, sredstvo za povečanje prostornine (kalcijev fosfat), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid, magnezijev stearat).

Priporočena uporaba: Vzemite 1 odmerek (2 tableti) 3-krat dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Beef Amino
Aktivne sestavine 1 tableta 2 tableti
Hidrolizat govejih beljakovin 1000 mg 2000 mg
Aminokislinski profil
L-Alanin 182 mg
L-Arginin 154 mg
L-Asparaginska kislina 122 mg
Cistin 2 mg
L-Glutaminska kislina 226 mg
Glicin 372 mg
Histidin 20 mg
Hidroksiprolin 206 mg
L-Izolevcin 36 mg
L-Levcin 78 mg
L-Lizin 76 mg
L-Metionin 20 mg
L-Fenilalanin 48 mg
L-Prolin 228 mg
L-Serin 68 mg
L-Treonin 42 mg
L-Tirozin 18 mg
L-Valin 62 mg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Beef Amino 500 tablet”


Akcija

0