Real BCAA 300 capsules

27.99

S pravo zaščito mišičja do boljših rezultatov

  • Močno anti-katabolično delovanje mišičja
  • Lažje pridobivanje mišične mase in ohranjanje obstoječe
  • Odlična absorpcija in učinkovito delovanje
  • Popolna regeneracija po napornih treningih
Šifra: real-bcaa Kategoriji: , Oznaka:

Opis

Real Pharm BCAA so posebej ustvarjene esencialne aminokisline, ki skrbijo za učinkovito delovanje organizma vsakega športnika in hkrati poskrbijo za zapolnitev potreb po dodatnih aminokislinah, ki jih sleherni športnik prekomerno tekom treningov porablja.

Izdelek je posebej zasnovan za dodatek, ki zagotavlja kar najboljšo absorpcijo L-levcina, L-valina in L-izolevcina, in sicer v obliki enostavno zaužitih kapsul. Zahvaljujoč uporabi najbolj čistih aminokislin Real BCAA zagotavlja najvišjo biološko razpoložljivost in absorpcijo BCAA, saj v njih ne najdete drugih dodatnih spojin.

Izdelek vsebuje optimalne odmerke razvejanih aminokislin, ki pozitivno delujejo na okrevanje mišičja tekom treninga in po njem, posledično pa so tudi vsi intenzivni fizični napori za telo manj stresni. Tako L-levcin, kot tudi L-valin in L-izolevcin delujejo regenatorno in anti-katabolno s čimer preprečujejo poškodbe in utrujenost vašega mišičja.

BCAA aminokisline oz. aminokisline z razvejano verigo so sicer bistvenega pomena za mišično tkivo med samo vadbo, saj močno povečajo anabolično aktivnost, zavirajo katabolizem (razkroj mišičja) in hkrati služijo kot gorivo za delovanje mišic. Gre za ATP molekule, ki mišičju tekom intenzivne vadbe ali pa med opravljanjem vsakodnevnih dejavnosti služijo kot vir energije, nastajajo pa v procesu imenovanem glukozna oksidacija.

BCAA aminokisline predstavljajo kar 35% mišične mase in so glavni vir energije med dolgotrajnim in intenzivnim fizičnim naporom. Daljša in bolj intenzivna je vadba, več levcina, izolevcina in valina telo porabi.

 

Sestavine: L-levcin, L-valin, L-izolevcin, želatina (kapsula), voda (kapsula), barvilo (titanov dioksid).

Priporočena uporaba: 1 odmerek (5 kapsul) vzemite enkrat dnevno, najbolje pred in po vadbi.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Real BCAA
Sestavine 1 kapsula 5 kapsul
BCAA 2:1:1 1100 mg 5500 mg
L-Levcin 550 mg 2750 g
L-Izolevcin 275 mg 1375 g
L-Valin 275 mg 1375 g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real BCAA 300 capsules”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana poljaAkcija

0