Ni na zalogi

Real Amino Rest 500 g

Popolna zaščita vašega mišičja
Anti-katabolizem in odlična regeneracija
Za lažje pridobivanje mišične mase

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Opis

Potrebujete hitrejšo regeneracijo mišic, ki vam omogoča ustaviti katabolizem in zagotavlja učinkovitejše povečanje mišične mase.

Amino Rest bo izpolnil vaša pričakovanja in vam omogočil doseči kakršenkoli cilj. Amino Rest je namreč izdelek vrhunske kakovosti, namenjen pa je tako profesionalnim kot tudi rekreativnim športnikom, ki želijo regenerirati in oblikovati svoje telo.

In zakaj je njegovo delovanje tako učinkovito?

Amino Rest sestavljajo razvejane BCAA aminokisline in glutamin, ob jemanju izdelka pa boste opazili takojšen učinek. Obe aminokislini delujeta regeneratorno in antikatabolno, kar pomeni, da preprečujeta razkroj vašega mišičja, hkrati pa pospešujeta anabolno delovanje in hitrejše in lažje pridobivanje čiste mišične mase.

BCAA, torej L-levcin, L-valin in L-izolevcin so edine aminokisline, katerih presnova poteka neposredno v mišicah in so edine, ki imajo sposobnost, da popolnoma neodvisno stimulirajo sintezo mišičnih beljakovin. Zahvaljujoč temu lahko učinkovito zavirajo škodljive katabolne reakcije in prispevajo k izboljšanju mišične mase. Poleg tega BCAA zagotavlja zaščito mišičnega tkiva in vam omogočajo hitrejše izgorevanje nepotrebne maščobe, kar je izjemno pomembno z vidika oblikovanja postave.

Tudi glutamin je bistven za delovanje aktivnih aminokislin v telesu. V nasprotju z BCAA glutamin spada v skupino endogenih aminokislin (telo jih proizvaja samo), vendar pa je zelo težko zagotoviti ustrezno količino, ki izvira iz raznolike prehrane.

Glutamin sodeluje v procesih izgradnje beljakovin, zagotavlja odlične energetske zmogljivosti in povečuje vzdržljivost tekom vadbe, zmanjšuje pa utrujenost, ki negativno vpliva na motivacijo.

 

Sestavine: BCAA (L-levcin, L-valin, L-izolevcin), L-Glutamin.

Priporočena uporaba: 1 odmerek (11,4 g) zmešajte z 200 ml vode in premešajte. Tako pripravljen napitek popijte do 2-krat dnevno.

 

Hranilna vrednost izdelka Real Amino Rest
Sestavine1 odmerek (11,4 g)2 odmerka (22,8 g)
L-Glutamin5 g10 g
BCAA5 g10 g
L-Levcin2,5 g5 g
L-Valin1,25 g2,5 g
L-Izolevcin1,25 g2,5 g

 

Dodatne informacije

Okus

Cherry, Lemon

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Real Amino Rest 500 g”


Akcija