Ni na zalogi

ProActive Vitamin Supreme 30 tablet

6.38

Enostavna rešitev za zdrav način življenja

  • Vsi potrebni vitamini in minerali
  • Za močan imunski sistem
  • Idealni za vse aktivne
  • Hitro in učinkovito delovanje

Ni na zalogi

Opis

Popolna kombinacija vseh vitaminov in mineralov, namenjena vsem aktivnim…

ProActive Vitamin Supreme predstavlja enostavno rešitev za vse, ki intenzivno trenirajo ali pa njihov način prehranjevanja ne zagotavlja zadostno količino vitaminov in mineralov. Športniki so namreč skupina, ki še toliko bolj potrebuje zadostne količine le-teh, sam Vitamin Supreme pa enostavno pomaga obnoviti bistvena mikrohranila in s tem pripomore tudi k boljši regeneraciji.

Mnogi aktivni ljudje kljub prizadevanjem pogosto ne zadostijo vseh potreb po vitaminih in mineralih, gre namreč  za spojine, ki so izredno pomembne za povečanje telesnih zmogljivosti in vzdržljivosti, samo pomanjkanje pa lahko pomeni oviro pri doseganju boljših oz. želenih rezultatov.

Vitamini in minerali igrajo sicer izjemno pomembno vlogo pri izgradnji mišic in drugih majhnih, a zelo pomembnih procesih v človeškem telesu. Med drugim skrbijo za pravilno delovanje samega organizma, urejajo pa tudi presnovo oz. metabolizem.

ProActive Vitamin Supreme je zaradi svoje sestave idealen za vse, ki stremijo k zdravem življenjskem slogu, dejstvo pa je, da s svojim delovanjem močno pripomore k odpravljanju nastalih posledic, ki jih prinese stres. Dodaten vnos namreč poskrbi za močan imunski sistem in boljšo regeneracijo, vse skupaj pa na koncu prinese vidne rezultate, predvsem na področju počutja in energije.

Sestavine: biotin, pantotenska kislina, niacin, vitamin C, vitamin E, Riboflavin, vitamin B6, vitamin B12, tiamin, Folna kislina, cink, železo, mangan, jod, baker, selen.

Priporočena uporaba: Vzemite 1 tableto dnevno.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

Hranilna vrednost izdelka Vitamin Supreme
Sestavine1 tableta%RDA
Cink5 mg50
Železo7 mg50
Mangan1 mg50
Jod75 mcg50
Baker0,5 mg50
Selen28 mcg50
Tiamin0,55 mg50
Riboflavin0,7 mg50
Niacin8 mg50
Pantotenska kislina3 mg50
Vitamin B60,7 mg50
Biotin25 mcg50
Folna kislina100 mcg50
Vitamin B121,25 mcg50
Vitamin C40 mg50
Vitamin E6 mg50


Akcija