Akcija!

Napalm LEAA 9 240g

17.99

Popolna Esencialna Formula

  • Kar 9 različnih aminokislin
  • Več L-Levcina za povečano mišično rast
  • Neverjetna regeneracija
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , Oznaka:

Opis

FA Nutrition predstavlja Xtreme Napalm LEAA 9 . . . posebno formulo, ki jo sestavlja kar 9 esencialnih  aminokislin, torej tistih, ki jih naše telo ni sposobno proizvesti, posledično pa jih moramo zaužiti s hrano.

Gre za gradnike beljakovin in seveda nadalje gradnike mišičja in drugih tkiv v našem telesu, ki so potrebni tudi za tvorbo hormonov in nevro transmiterjev.

Xtreme Napalm LEAA 9 so esencialne ali t.i. bistvene aminokisline, ki poleg naštetega skrbijo za izjemno regeneracijo in izgradnjo mišičnega tkiva, uravnavajo pa tudi spanec in razpoloženje ter pomagajo pri pretvorbi maščobnih kislin v energijo.

Ne smemo pa pozabiti na L-Levcin, pomembno aminokislino, ki še posebej vpliva na regeneracijo ter mišično rast, ravno zaradi tega pa je vsebnost oz. odmerek tega v Napalm LEAA 9 še posebej visok.

L-Levcin je sicer ena izmed BCAA aminokislin, katerih naloga je preprečevanje katabolizma oz. zaščita našega telesa pred razgradnjo mišičnih beljakovin, ko je telo v negativnem dušikovem ravnovesju.

Torej . . . poskusite novi Napalm LEAA 9 in občutite razliko! Naj bosta tako napredek kot tudi regeneracija na najvišjem nivoju!

 

Sestavine: Mešanica aminokislin (L-levcin, L-isolevcin, L-valin, L-lizin HCL, L-treonin, L-fenilalanin, L-metionin, L-histidin, L-triptofan), arome5, sredstvo za uravnavanje kislosti (E330, E296), arome1,2,3,4,6,7,8, koncentrat soka rdeče pese4, sredstvo proti sprijemanju (E551), koncentrat soka rdeče pese1,3,6,7,8, sladila (acesulfam K, sukraloza, steviol glikozidi iz stevie), barvilo [(E160a)1,2,5,8, (E110*)4]. *: Ima lahko negativne učinke na aktivnost in pozornost otrok.

Okusi: Fruit Massage1, Orange-Mango2, Sour Watermelon3, Italian Blood Orange4, Sicilian Lime5, Dragon Fruit6, Lychee7, Citrus-Peach8.

Priporočena uporaba: 1 odmerek (8 g oz. 2 merici) zmešajte v 150 – 250 ml vode in popijte 1-krat dnevno, najbolje med ali po vadbi.

Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte v kolikor ste alergični na katero od sestavin, dojite, ali ste noseči. Hranite ga na suhem in hladnem prostoru in ne izpostavljajte direktni svetlobi.

 

Hranilna vrednost izdelka FA Xtreme Napalm LEAA 9
Sestavine8 g
L-Levcin2400 mg
L-Izolevcin600 mg
L-Valin600 mg
L-Lizin HCL1000 mg
   od tega L-Lizin545 mg
L-Treonin530 mg
L-Fenilalanin390 mg
L-Metionin345 mg
L-Histidin85 mg
L-Triptofan50 mg

 

 

Dodatne informacije

Okus

Orange – Mango, Sicilian Lime, Sour Watermelon



Akcija